2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ده روز به زایمانم با کلاه مش استخونی گذاشتم رو زمینه مشکی موهام خیلی خوشم اومد 

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

مآل من تقریبا اینطوری شده

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
من رنگ طبیعی گذاشتم از مش و هایلایت و دکلره بدم میاد چون هم سنمو بالا میبره هم موهامو میسوزنه.زیتونی ...

خودت گذاشتی باهم قاطیشون کردی.منم قبلاً خودم میزاشتم قهوه ای در میومد

خدایا شکرت بالاخره...

من ده روز به زایمانم با کلاه مش استخونی گذاشتم رو زمینه مشکی موهام خیلی خوشم اومد 

میشه بگی اکسیدان چند درصد گرفتی و چقدر گذاشتی بمونه چون منم خودم میخوام بزارم ولی میترسم خراب کنم 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏