2777
2789
گزاشتم زوم کن گلم

منفی

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باشه میخام بدونم میبینید بازم تو عکس دیگه خیلی محو اما خودشم خیلی حالست

تو عکسش که نه چیزی مشخص نیست

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖
شما چیزی میبینید ۵ دقه ای انداخت

ن نمیبینم اما خودم تجربه دارم حاله خیلی کم رنگ بود باردار بودم

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
میشه لطفا بگب چندم سیکلت گزاشتی و در چه حد حاله بدد و چقدر زمان برد حاله انداخت

چهار روز قبل پریودم بود...خیلی خیلی کمرنگ بود که اصلا ندیدم گرفتم خوابیدم صب ک بلند شدم دیدم حاله داره باور نکردم گفتم کاذب شبش دوباره زدم دیدم بازم حاله انداخت زیر یک دقیقه حاله انداخت

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
اون وقت شب پرنگتر شود یعنی فردا بزارم پر رنگ تره

نصف شب از خواب بیدار شدم تست زدم پر رنگ نشده بود که از قبلی یکم رنگش بیشتر بود اول صب بزنی خیلی بهتره 

ولی به نظر من چند روز صبر کن