2777
2789
عنوان

حیوون خونگیا..

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 36 پست

چ گوگولیه:) 

"انسان های موفق همان بچه پررو هایی هستن که روی شکست را کم کرده اند"  [اگه کتاب خاص و مفیدی میشناسید بهم معرفی کنید.] [جامعه زمانی حکمت و سعادت میابد که مطالعه کار روزانه اش باشد...!]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

☹نمیدونم دادم به یه نفر دیگه نه خودشو دیدم نه خرگوشمو .مفت دادم بره خیلی اذیت میکرد همش قفسشو با حرص ...

نه حرص نمیخورد همسترها هم این حرکتو میکنن،چون تو طبیعت باشن با چوبی شاخه ای چیزی اینکارو میکنن تو قفس با میله ها

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

اسمش لیمو عه

پسره و اواخر فروردین یا اردیبهشت سه ساله میشه 

مامانش گربه دوستم بود بهم گفت دوس دارم یکی از پیشیا رو من بزرگ کنم

منم خیلی خیلی با اشتیاق قبول کردم😍

اینم یه عکس دیگشه

چ بهش میاد مؤدب باشه:>♥️

"انسان های موفق همان بچه پررو هایی هستن که روی شکست را کم کرده اند"  [اگه کتاب خاص و مفیدی میشناسید بهم معرفی کنید.] [جامعه زمانی حکمت و سعادت میابد که مطالعه کار روزانه اش باشد...!]

این پسر قشنگِ من، فندق خان

۴ سال خریدمش و عزیزدل ما شده 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چه جیگره منم یه دختر دارم شاه نداره!   دیزی خانوم

ای ننه جان قیافشو لباسش و 😁😁

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اسمش لیمو عه پسره و اواخر فروردین یا اردیبهشت سه ساله میشه  مامانش گربه دوستم بود بهم گفت دوس ...

اوخ عزیزممممم چقد خوشگلهه😻

منم پیشول نارنجی دارم که چهل تیکس😂

گوشیم شارژ شد عکسشو میزارم