یکی از دوستای من مطلقه هست و مستاجر بعد باصاحبخونه که متاهل بود رابطه داشت زنش بنده خدا چقد به دوستم می رسید از غذا گرفته تا میوه براش میآورد واقعا از بی صفتی دوستم ناراحت شدم دیگه جواب زنگو اساشم ندادم
این آقا کلا کرم زیاد داره و قبلا هم ب یکی دیگ پیشنهاد داده بود
به دوستم ازهرروشی ثابت میکنم اون مرد خودش کرم داره و بدرد زندگی نمیخوره و بهش میفهمونم بزرگتربن اشتباه بودن توی زندگی یک مردمتاهل هست زنش گناه داره هرتوجهی که ازطرف دوستت بهش بشه و اون مرد بدون شک طرف زنش نمیره چون دوستت سیرش میکنه و این عواقب بدی واسه دنیا واخرتشه
اشتباه دفعه اول اشتباه هست برای دفعات بعد حماقت حساب میشه..شجاع باش حتی اگر نیستی وانمود کن .حداقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشاکن...از کودکان دست فروش چیزی بخر...اشتباهاتت را بپذیر..و برای رسیدن به هدفت پل های پشت سرت را خراب نکن شاید روزی به عقب برگشتی راهی برای عبور و رسیدن به آنچه میخواهی داشته باشی ...باکسی که فقط میخواهد حرف خودش باشد وارد بحث نشو زیرا او چیزی برای ازدست دادن ندارد و شماراتا حد خودش پایین می آورد...
دبیرستان دوتا دوست داشتم خییلی وضعشون خراب بود خیلی ... ولی کلی با هم خوب بودیم و رفیق...برا خودش ی ...
حرفتون درست نیست.یعنی چی با بقیه هرکاری خواست کنه با من خوب باشه فقط.
اگع خدای نکرده با همسر شما هم همین کارو میکرد چی؟
انسانیت هیلی چیز خوبه.
طرف بلانسبت هرگو هی میخواد بخوره ولی با متاهل نه.توف تو قبر همچین آدمی
✨من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨
دین میگه امربه معروف وظیفه ی هر انسانیه... ادم باید عمل کن به این حرف...چرا بعضیا میگن به ماچه...پس این چه دوستیه؟شاید دوست شما با یه تلنگری ک ازطرف شمابهش زده میشه به خودش بیاد
خود دوستت واقعا چه احساسی داره. که داره ب هم نوع خودش خیانت میکنه. خودشو بزار جا زن طرف ب نتیجه میرس ...
بعضی زنا گاون خود یه دوست داشتم از هرکی خوشش میومد میخاستش اصن نه براش مهم بود طرف رل داره زن داره عیچی اخرشم چون رو رل من کراش بود با دوست اشغال تر از خودش بینمونو بهم زدن قبل رل منم رو یه متاهل کراش بود