2777
2789
عنوان

مطمئن شدم که شوهرم بهم خیانت میکنه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 24668 بازدید | 109 پست

💔💔💔💔

خواندم عزیزم 

قلبم به درد اومد از اینهمه بی مهری که میبینی

باید کمک بگیری از کسی 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تا الان  که ی رسید دیدم  که همسرم بحسابش پول زده

عزیزم من تازه تاپیک شما رو دیدم و خیلی تاسف خوردم به حال جامعه ایران و مردهای نه چندان مردش. 

قبلا منم تجربه‌ مشابه شما داشتم بهترین کار اینه به خودت برسی و انگار که اصلا اونو نمیبینی. 

به خورد و خوراک و لباساش و کارهای خونه برسی اما در عین حال هم سعی کنی جوری جلوه بدی انگار مث گذشته نیس برات و حس کنه تو هم طرفدار داری و حسادت میکنه میاد سمتت

اگه خیلی دورش بچرخی بیشتر لج میکنه مردها رو من خوب میشناسم

اینجور بهش احساس گناه میدی و فکر میکنه با خودش که نکنه یکی هم قاب زن منو بدزده

اما نه اینکه خودت با زبون به روش بیاری که کار به جای باریک نکشه مثلا نگی منم بلدم مث تو و ازین حرفا نگی  

🖌️راه در جهان یکی است و آن راه راست✏️

دقیقا به جای اینکه دختررو پیدا کنی شوهرتو یاهاش صحبت کن و تو خودتم دنبال ضعف بگرد وقتی مردی تو خونش همه چی اوک باشه یا برعکس زن تووخونش همه چی گل و سنبل باشه دنبال نفر بعدیو استرسو اینا نمیرن کاش به جای محکوم کردن و اینا یکم دنبال ضعفای خودمون باشیم که کجا اشتباه کردم 

عزیزم میدونم زندگیت شوهرت بچه داری حق باتو ولی متاسفانه خانوما قبل ازدواج یا اوایل شیکن سکسین ولی یه تایم که میگذره بچه میاد دیگه اون کارا اون دلبریا اون شیک بودنو میزارن کنار مردم میره یه دختر شیک بوی عطر دلبری میبینه دلش میره همینطور خانوما وقتی یه شوهر بد تیپ یه وری که محبت نمیکنه بره بیرون یه پسر خوشتیپ یه محبت ببینه میره

کلا میگم آره دخترا یا زنایی هستن تو زندگی مرد زن دار میان صد در صد شوهر تو تورو دیو کرده اینقدر طبیعی دروغ گفته یا راستشو نمیدونم +محبت+پول+وعده+مظلوم نمایی و اینا که اون دختر گول خورده درضمن مطمعن باش اون دختر از تویی که زنشی بدبختره گه میاد و باور میکنه اون دختر خودشم یه قربانیه قربانی زندگی تو و همسرت قربانی تو که نمیتونی شوهرتو اوک نگه داری قربانی اون شوهر نفهمت که هم خرو خرمارو میخواد عزیزم برو دنبال ضعفای خودت اینو برا زندگیت میگم

عزیزم میدونم زندگیت شوهرت بچه داری حق باتو ولی متاسفانه خانوما قبل ازدواج یا اوایل شیکن سکسین ولی یه تایم که میگذره بچه میاد دیگه اون کارا اون دلبریا اون شیک بودنو میزارن کنار مردم میره یه دختر شیک بوی عطر دلبری میبینه دلش میره همینطور خانوما وقتی یه شوهر بد تیپ یه وری که محبت نمیکنه بره بیرون یه پسر خوشتیپ یه محبت ببینه میره

عزیزم ناراحتیتو کنترل کن چون فقط خودت میتونی به خودت کمکم کنی.درسته خیلی خیلی سخته اما به خاطرخیانت شوهرت خونه زتدگیتو ول نکن بچتو ول نکن برومشاور براخودت هدف تعیین کن ازش امتیازبگیر بیشترمراقب رفتارخودت وهمسرت باش وباکیفیت زندگی کن.قرارنیس باهرکارچرت همسرت زندگی روبه خودت تباه کنی،خداوند تنهاترین وبهترین وکیل توعه❤

ما ی کیپ دوستانه بیس ساله بودیم 

اخرسر دوسال پیش یکی ازهمین دوستا قاپ شوهر یکی از بچه هارو دزدید

دوساله زندگی دوست مارو خراب کرده 

دوست نامرد

تمام تلاششم میکنه ک کاری کنه شوهرش طلاقش بده

خداازت نگذره ماها مث خواهر بودیم

چطوری تونستی خنجر بزنی

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم