2777
2789
عنوان

مطمئن شدم که شوهرم بهم خیانت میکنه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 24668 بازدید | 109 پست

اگه مهریت خوبه بزار اجرا طلاق نگیر فقط مهریه بگیر بزار مثل سگ کار کنه مهریتو بده از خونت هم تکون نخور طلاقم نگیر وظیفشه خرجتو بده مهریتم بده

گفته بودی بلدی حال مرا خوب کنی ....حال ما خوب خراب است به آن دست نزن 🤍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیانت شوهرت در اون حده یعنی؟

نمیدونم در چه حده اصلا مهم نیس برام ک پیگیر باشم.

هر چی دوست داره همشون عوضین آشغالا

دوستاشم دوتا سن بالا پنجاه شصت ساله عوضیا اونا هم با زن و بچه دوست دختر دارن.خب نکبت لب گوری بشین سرجات.

اون سه سانتی بی صاحابشون تا دم گور ب گورشدنشون از کار نمیفته.

عقل و دین و ایمونشون همونه.

خااااک تو گورشون احمقا

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
توالت عمومی رو خوب اومدی👏

والا توالت عمومی هستن دیگه

هر کی از راه میرسه کارشو میکنه و میره نفربعدی نفربعدی...

😁

جالبه همسایه مادرمم مادر و دختر باهم همکار بودن خدا لعنتشون کنه

بچه ها دختره و مامانش هر دو مطلقه ان  نمیدونم با کدومشون هست  ولی صددرصد با یکیشون هست&n ...

فقط اگه میتونی تاخرخره بکنش زیر قسط وقرض وام بگیر یه جوری رفتار کن فکر کنه دلسوز زندگیشی پول اصلا دسش نذار باشه وام نگرفت پول بگیر ازش برا خودت خرج کن اگه پول نداشته باشه دختره میره الان دیگه همه چی شده پول

سلام خوبی تو در چه حالی با شوهرت به صلح نرسیدین؟ تصمیمت چیه؟

نه من حتی نمیدونم با کی هس با خودم صلح کردم صد در صد جدا میشم امروز به ی نتیجه رسیدم اون هیچوقت قدر عشقو نخواهد فهمید چون عشق چیز اصیله و اون ادم بد ذات ، دلم براش میسوزه از بس خرابه

نه من حتی نمیدونم با کی هس با خودم صلح کردم صد در صد جدا میشم امروز به ی نتیجه رسیدم اون هیچوقت قدر ...

اون دختره که فامیلشون بود باهمون بوده؟ طرفو گیر نیاوردی

خدا کمکت کنه

نمیدونم در چه حده اصلا مهم نیس برام ک پیگیر باشم. هر چی دوست داره همشون عوضین آشغالا دوستاشم دوتا ...

چطور میتونی بداش غذا درست کنی، ظرفاشو بشوری و ....

شوهر من که در حده پیانک و اینا بوده با بی رغبتی این کارا رو بداش انحام میدم، فقط به خاطر بچه هام تحملش میکنم

شاید برای شما متعهد بودن همسر آپشن محسوب نشه،ولی برای منی که خیانت دیدم آپشنه....
کاش یه دارویی باشه اینطور مرداها بخورن خواجه بشن 😈😈😈

والا بخدا.اونموقع هم از رو نمیرن یه مصنوعیشو میخرن میفتن دنبال هرزه ها.خاک تو سر گور ب گور شدشون احمقای کثیف آشغال

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
اون دختره که فامیلشون بود باهمون بوده؟ طرفو گیر نیاوردی خدا کمکت کنه

نمیدونم با اونه یا نه حتی نمیدونم طرف متاهله طلاق گرفته یا مجرد ، خودش میگه با مجردم 

ولی من شنیدم تو مکالمشون به دختره میگفت با خودم میگفتم چطور دختر به این زیبایی تو خونه مونده که تو شب پیام دادی خونه مادرشوهرمم و بعدشم ی بار میگفت به مامانت بگو بزاره بیشتر حرف بزنیم انگار مامان دختره میدونست نظر شما چیه