2777
2789
عنوان

رنگ کردن مو بدون دکلره

506 بازدید | 21 پست

سلام تاپیک قبلی رو کسی جواب نداد لطفا اگه میدونین کمک کنین 

میخوام جلوی موهامو فیس فریم کنم خودم با دکلره به پایه ی ۹ برسونم بعد رنگ بلوند خاکستری پلاتینه آ۱۰ رو روی کل موهام بزارم به نظرتون قسمت های بدون دکلره چه رنگی میشه؟؟قسمت دکلره شده چه رنگی میشه؟؟

تایپک منم کسی جواب ندا د اخه میخوام بدونم موی سفید رنگای فانتزی روش میگیره؟؟

بغل تابوت من گریه نکن      خودت باعث شدی اینجا بخوابم       نمیتونم تورو بغل بگیرممم         بدوتمومش کن خاکو بریز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موهای بدون دکلره ات قهوه ای میشه فیس فریمتم اول بذار ببین پایش چنده بعد همون پایه خاکستری بذار

اول فیس فریم رو رنگ بزارم بعد بقیه ی موهارو ؟؟ قسمت های مشکی موهام رنگ نارنجی و زرد عقدی نشه؟؟

اول فیس فریم رو رنگ بزارم بعد بقیه ی موهارو ؟؟ قسمت های مشکی موهام رنگ نارنجی و زرد عقدی نشه؟؟

نه اول دکلره رو بذار ببین پایش چنده احتمالا ۷و۸ بشه اگه موهات تیره اس تو همین پایه خاکستری ۸با یکم واریاسیون بنفش با اکسیدان ۶ درست کن ۱۰دیقه بذار رو دکلره بشور با گیره جداش کن باقی موهاتو یه خاکستری تیره با اکسیدان ۶بذار البته من رنگ‌کار نیستم خودم واسه خودمو اطرافیان میذارم

Life is too short to not enjoy
میخوام از مشکی بودن دربیان و همچنین بقیه ی تیوپ رنگ هم استفاده بشه حیفه😂😂😂

اتفاقا فیس فریم روشن با مو تیره قشنگه

نه قهوه ای با خاکستری که

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
عه جدی؟ مرسی که گفتی چون خودم میخوام دکلره بزارم میترسم موهامو بسوزونم جلوی موهام کچل بشه یوقت

تند تند چکش کن

از اکسیدان 12درصد استفاده نکن

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋