strong_girl۱۳۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 343 عنوان چه جوری خودمو آروم کنم 42 بازدید | 4 پست امروز یه نفر دیدم شبیه نامزد سابقم بود با یه دختره بچه ها میشه واسه برگشتن پول هایی که ازمون دزدیدن یه صلوات بفرستین😭😭هر کی فرستاد لایکم کنه مرسی 1401/12/21 | 13:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
strong_girl۱۳۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 343 البته شایدم خودش بود یه لحظه دیدم با ماشین رد شد واقعا چقدر حس بدیه بچه ها میشه واسه برگشتن پول هایی که ازمون دزدیدن یه صلوات بفرستین😭😭هر کی فرستاد لایکم کنه مرسی
poppope عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 7950 بیخیال عزیزم با ده تا باشه اصن چ فرقی میکنه مثل دختر زیبایی در ایل که آوازه ی چشمانش برنو ها را بیدار کرد و تمنای آغوشش میل پیر خان را جوان ساخت ،آه ای وطن تو بیش از آنکه باید زیبایی
strong_girl۱۳۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 343 بیخیال عزیزم با ده تا باشه اصن چ فرقی میکنه من دوستش داشتم ولی اون نداشت💔💔 بچه ها میشه واسه برگشتن پول هایی که ازمون دزدیدن یه صلوات بفرستین😭😭هر کی فرستاد لایکم کنه مرسی
poppope عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 7950 من دوستش داشتم ولی اون نداشت💔💔 طبیعیه ،بری تو خیابون ی عالمه ادم میبینی ک یکی بوده ک دوسشون نداشته ولی میبینی ک دارن زندگی میکنن نباید بزاری رفتارای اون حال روحی تو رو تغیر بدن چ خوشحال چ ناراحت مثل دختر زیبایی در ایل که آوازه ی چشمانش برنو ها را بیدار کرد و تمنای آغوشش میل پیر خان را جوان ساخت ،آه ای وطن تو بیش از آنکه باید زیبایی