hvhvfhv مدیر استارتر عضویت: 1400/12/10 تعداد پست: 892 عنوان دوستان خواهشاً جواب حقیقت بدین 73 بازدید | 8 پست به نظرتون اگر نقاشی روی شیشه یاد بگیرم و بعد فروششخوبه ایا و اینکه بعد کلاس بزارم شب چه حکایت قشنگیست ادم را وادار به فکر کردن به اونی میکنه که عزیزترینه:) 1401/12/21 | 13:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
انیس_ عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 1563 نقاشی رو تابلو خوبه من دوس دارم برم ولی تو نیستی وُ شِعرَم؛آسِمونش،ماه نداره. از اَشک یاس کوچه ها؛تا چشم کور از گریه ها. با یادِ عَطر تو زنده ان؛تاباز برگردی به خونه.
hvhvfhv مدیر استارتر عضویت: 1400/12/10 تعداد پست: 892 نقاشی رو تابلو خوبه من دوس دارم برم نه روی شیشه شب چه حکایت قشنگیست ادم را وادار به فکر کردن به اونی میکنه که عزیزترینه:)
hvhvfhv مدیر استارتر عضویت: 1400/12/10 تعداد پست: 892 ازاین مدل ها منظور من شب چه حکایت قشنگیست ادم را وادار به فکر کردن به اونی میکنه که عزیزترینه:)
توت_فرنگی_سبز عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 8306 کلا هنر های دستی خیلی درآمد ندارن چون با این گرونی ها مردم مایحتاجشون تهیه میکنن و این خرید های جز خرید لوکس حساب میشه. به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
hvhvfhv مدیر استارتر عضویت: 1400/12/10 تعداد پست: 892 کلا هنر های دستی خیلی درآمد ندارن چون با این گرونی ها مردم مایحتاجشون تهیه میکنن و این خرید های جز خ ... خب به نظرتون چکار کنم شب چه حکایت قشنگیست ادم را وادار به فکر کردن به اونی میکنه که عزیزترینه:)
توت_فرنگی_سبز عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 8306 خب به نظرتون چکار کنم نمیدونم چون خواهر خودم پیج سرامیک و صنایع دستی و این چیزا داره فروشش کم شده گفتم.پیشنهادی به ذهنم نمیرسه. به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
hvhvfhv مدیر استارتر عضویت: 1400/12/10 تعداد پست: 892 نمیدونم چون خواهر خودم پیج سرامیک و صنایع دستی و این چیزا داره فروشش کم شده گفتم.پیشنهادی به ذهنم نم ... باشگل شب چه حکایت قشنگیست ادم را وادار به فکر کردن به اونی میکنه که عزیزترینه:)