2777
2789

من تو این مدت سعی کردم سرد باشم از اون لحاظ تو اون یکسال رو میگم 

حس میکردم پدر خوندمه 

گاهی حتی داداشی صداش میکردم اصلا هم ناراحت نمیشد

خلاصه که شبش و فرداش هم هیچی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بار چنان در لفافه سوالمو پرسیدم که اصلا واضح هم نبود 😂 

بعد هم گفته بودم فقط متاهل ها بیان

یه دختر مجرد اومده بود (بعدا تاپیکاشو دیدم فهمیدم مجرده😂) خیلیم وارد بود به گفته خودش و ...

این وسط یه حرفی زد از نطر من توهین بود و بحثمون شد و به هم یه چیزی کفتیم و تموم شد...

چند روز بعد هم من طبق عادت تاپیکمو گذاشتم تاپیک حذف چون خصوصی بود 

بعد از مثلا دو سه هفته، این دختره تو یه تاپیک دیگه که داشتم کامنت میدادم

نی نی یار رو تگ کرده بود میگفت منو قطع دسترسی کنه، چون تاپیک رابطه زده 🤣🤣🤣 چشم و گوش دخترای مجرد رو باز میکنه 🤣 (راهنمایی اای خودش و اونقدر مبهم نوشتن منو باید میخوندید که از خنده غش کنید به خاطر این حرفش 😂 چشم و گوش باز کردن دخترای مجرد !!!)

بعد هم زد به صحرای کربلا من راهنماییت کردم، گفتی اون حرفم توهینه ... اصرار هم داشت نی نی یار تاپیکشو تعطیل کردید باید خودشم تعلیق میکردین (من خودم داده بودم حذف 😂 فقط حیف که نیست وگرنه در لفافه نوشتن رو نشونتون میدادم.... که چقدر مثبت نوشته بودم و حرفم اصلا معلوم نبود !)

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

من تو این مدت سعی کردم سرد باشم از اون لحاظ تو اون یکسال رو میگم  حس میکردم پدر خوندمه  ...

خوب پس تقصیر شماست

این رابطه میتونست شروع دوباره باشه

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
وقتی اومد خونه هر کاری کردم نتونستم دل به دلش بدم همه چیز برام مصنوعی بود  حس تجاوز داشتم و دا ...

چرا خب؟ میل جنسیت کمه؟ یا از طرف شوهرت بوده این سردی؟ یکسال و نیم خیلی زیاده.من یکسال بود شوهرم بمن دست نزد کل مشکلات زندگی برام بزرگ شد و اخرشم سر عصبی شدن و لجبازی جدا شدم

دعام کنین چیزی بشه که بخاطرش همش دست به دعام🌹

تا پسرم اومد 

و خوابید 

من عذاب وجدان داشتم که نکنه اون اومده درستش کنه من نذاشتم

باز لباس عوض کردم و رفتم اتاق اون 

اتاقامون جداست

خواب بود. 

یه کم پیشش موندم اما حس کردم واقعا خیلی خواب نیست