2777
2789
عنوان

کمک کنید

111 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من دختری هستم ۱۸ ساله حس میکنم خیلی  بهم اصلا با دیگران نمیتونم ارتباط برقرار کنم و به شدت خجالتی وقتی میرم بیرون مردم رو میبینم میترسم و روم نمیشه از مغازه ها خرید کنم باید چی کار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا این همون حیاست 

که اگه به حیای احمقانه کشیده نشه خوبه 

مثلا حیا کنی از اینکه با نامحرم صحبت کنی 

مگه در حد ضرورت 

این رو خدا می پسنده و حیای عاقلانه س

ولی اگه حیا کنی مثلا بگی دست شویی کجاس  

این احمقانه است 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
اولا این همون حیاست  که اگه به حیای احمقانه کشیده نشه خوبه  مثلا حیا کنی از اینکه با نام ...

چی بگم فک نکنم این حیا باشه چون در ارتباط با خانم ها حتی خانواده خودم هم همین طور شدم 

استرس میگیرم هر کس من رو میبینه فک میکنه ۱۲ ۱۳ سالمه از بس ریزه میزه هستم 

آخی.نه باباچرااسترس بگیرت اونم مثل شمایه آدمه دیگه...ازحق خودت دفاع کن اعتمادبنفس داشته باش...دنیام به یه ورت باشه

آخی.نه باباچرااسترس بگیرت اونم مثل شمایه آدمه دیگه...ازحق خودت دفاع کن اعتمادبنفس داشته باش...دنیام ...

چشم تلاش خودم رو میکنم 

من با حجاب هستم بی حجاب میبینم میترسم من رو اذیت کنن

سعی کن با مامانت یا خواهرت یا کسی که بهت نزدیکه تابوشو بشکنی واسه خودت و باهاشون بری بیرون حتی اگه خ ...

راست میگیا خواهر ندارم مامانم هم از صبح تا شب سرکار ولی میتونم به بابام بگم هر چند وقت یه بار بریم...

راست میگیا خواهر ندارم مامانم هم از صبح تا شب سرکار ولی میتونم به بابام بگم هر چند وقت یه بار بریم.. ...

آره با هم برید پیاده روی مثلا 

یا خیابون گردی 

فقط به این شرایط ادامه نده ، چون قراره بدتر شه