2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای مشکلات روحی قرص نمی‌پسندم اگه خیلی حاد شده و فرد

نمیتونه از اون شرایط خارج بشه ارجاع داده بشه روانپزشک خوبه 

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

روانشناس برو اگه لازم بدونه میگه در کنار روان درمانی قرص هم بخور که بیشتر بهت کمک کنه

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
من نیاز دارم یکی باهام حرف بزنه ن فقط قرص بخورم ارامش الکی تزریق روحم کنم

من خودم تو شرایط فوق سختی بودم .

اما اصلا سراغ روانپزشک نرفتم 

فقط روتین زندگیم رو تغییر دادم و با یه روانشناس صحبت میکردم حالم بهتره

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

روانپزشکها کلا اینطوری هستن فقط شرح حالت رو میشنون و باتوجه به حالت قرض میدن.توضیح نمیدن

بدان که نعمت ها و تلخیها...وسیله آزمایش اند تا سپاسگزار و ناسپاس شناخته شوند...سوره زمر آیه۴۹
قرص دارم میخورم ولی نیاز دارم ب یکی دردامو بهش یگم 

خب روانشناس هم برو درکنارش

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
دقیقا اینم اینجور بود 

من بخاطر عوارض کرونا دلتا افسردگی گرفتم.رفتم پیش روانپزشک خداروشکر بهترم.علایمت چیه

بدان که نعمت ها و تلخیها...وسیله آزمایش اند تا سپاسگزار و ناسپاس شناخته شوند...سوره زمر آیه۴۹
من بخاطر عوارض کرونا دلتا افسردگی گرفتم.رفتم پیش روانپزشک خداروشکر بهترم.علایمت چیه

من بخاطر فوت دوست پسرم افسردگی گرفتم 

ارتباط اجتماعیم کم شده 

خیلی میخابم همش خستم 

بی اعصابم 

نوسان اخلاق دارم 

کم اشتها شدم 

خیلی گریه میکنم 

بی انگیزه شدم نسبت ب ایندم 

فکر حودکشی میاد تو سرم 

و...

من بخاطر فوت دوست پسرم افسردگی گرفتم  ارتباط اجتماعیم کم شده  خیلی میخابم همش خستم  ...

شاید بهتره به روانشناس هم مراجعه کنی