2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدرسع م ک مدیره از دو هفته قبل این ماجرا نمیومد معاونمونم گفته برا جونتون نیاین غیبتتون موجعه امتحان ...

مشهدم باز میگن احتمال زدن مدرسه ما صفرهه چون پایین شهریم 😕

دبیر هاتون گیر نمیدن؟؟ 

نه قبلا که ناظم وقتی غایب بودی زنگ میزد چرا نیستی الان با این وضعیت موسسمون گفت ما مسئولیت قبول نمیکنیم اگه چیزی شد اگه خواستین نیاین بازخواست نمی‌کنیم الانم کسی نمیره از کل مدرسه سر جمع ده نفر نمیرن

اینم میگذره سخت نگیر:)
نه قبلا که ناظم وقتی غایب بودی زنگ میزد چرا نیستی الان با این وضعیت موسسمون گفت ما مسئولیت قبول نمیک ...

دیگه ناظم ماهم زنگ نمیزنه بگه چرا غایب هستی اینقدر فکرمو مشغول کرده دیشب خواب مدرسه دیدم😂

دیگه ناظم ماهم زنگ نمیزنه بگه چرا غایب هستی اینقدر فکرمو مشغول کرده دیشب خواب مدرسه دیدم😂

نه واسه ما خیلی گیر بود 8 نشده زنگ میزد کجایییی خداروشکر شرش کم شده

اینم میگذره سخت نگیر:)