2777
2789

بعد از چند سال امروز دعوتش کردم من فقط همین بدونه دوستم رو دارم و مثل خاهرم میبینمش عاشقشم نمیخام باور کنم این پیامارو 

من رویایی دارم از جنس آزادی:)🥀

خب 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

خنده مینمایی؟

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😔😔😔بمیرم برا دلت دختر

دوست عزیزی ک هی ریپ میزنی پروفت مولاناست خودم میدونم  چون با قیافه سعدی حال نمیکنم مولانا گذاشتم  هیچکس واسه من دوبار عزیز نمیشه..هرچی بوده همون ی بار بوده   وقتی باهات بحثم میشه نرو تاپیکامو چک کنی و بیای یگی تو فلان تو بهمان😂اونا هرچی بوده گذشته درمورد الان باهام بحث کن😉 آدم شوخی ام و تموم سعی ام اینه اینجا فقط بخندونمو دل کسیو نشکنم..پس اون آدمی نباش ک مجبورشم دلشو بشکونم💜🌱
بهش میگه میخام بیام بغلت  دروغه مگه نه؟من بهش گفتم از شوهرم ناراحتم شاید میخاست امتحانش کنه خد ...

متاهله اونم؟

توروخدا تایپیکت سرکاری نباشه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

باعرض معذرت اسی جان..خودتو به اونوری نزن ..واقعیته

خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌

الان شوهرم هنوز نرفته سرکار میخام بیاد میخام با چشم خودم ببینم اگه چیزی بینشون باشه من چجوری بفهمم؟بهم بگین من چیکار کنم من خیلی دوسش دارم من چند ساله خاهرمه اینکارو باهام نمیکنه میدونم که نمیکنه 

من رویایی دارم از جنس آزادی:)🥀
بهش میگه میخام بیام بغلت  دروغه مگه نه؟من بهش گفتم از شوهرم ناراحتم شاید میخاست امتحانش کنه خد ...

اره میخاس امتحانش کنه  پسفردا امتحانی میره محضر ببینه میتونه امتحانی عقدشوهرت بشه...چ خوش‌خیالی واقعا

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
همیشه یادتون باشه پای دوست حتی خیلی صمیمی تو زندگی مشترکتون باز نکنید، یه حد و مرزی مشخص کنید ...

دقیقا منم اصلا رفیق جماعتو تاحالا توخونم نیاوردم اورده باشمم شوهرم خونه نباشه یا میگم نیاد خونه

مگر ک اونم باشوهرش بیادک بذارم شوهرمم باشه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲