2777
2789
الان شوهرم هنوز نرفته سرکار میخام بیاد میخام با چشم خودم ببینم اگه چیزی بینشون باشه من چجوری بفهمم؟ب ...

واقعا فکر می‌کنی شوهرت حقیقت و میگه ؟؟؟؟ انکار می‌کنه همه چیم میندازه گردن دوستت ساده ای تو دختر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان شوهرم هنوز نرفته سرکار میخام بیاد میخام با چشم خودم ببینم اگه چیزی بینشون باشه من چجوری بفهمم؟ب ...

اون دوستدداشتنو بنداز تودسشویی 

چطوری رفیقت خیانت میکنه بازم دوسش داری

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

منم ۳تا دوست صمیمی دارم ولی نه اونها شوهرمو دیدن تا حالا نه شوهرم اونهارو دیده چرا اجازه میدین وارد زندگیتون بشن

عضو تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙                    شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴                 وزن شروع:۸۰.          وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞   وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم

چن سال رفیق ۶ سالم اینکارو باهام کرد منم باورم نمیشد ولی ازین ب بعد روی واقعیشو میبینی

همه شاید بهت بگن طلاق بگیرو ازین حرفا ولی من میگم بچسب ب شوهرت دو دستی تقدیم اون سل.یطه نکن

سه تا بچه داره

یارو خواهر تنی به خواهرش رحم نمیکنه باشوهر خواهرش ازدواج میکنه 

توکه دیگه رفیقته 

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

شوهرت معتاده..کتک میزنه مشروب میخوره...خیانت هم ک کرد کلکسیونش تکمیل شد..الان چرا موندی باهاش دقیقا؟

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

دلت خوشه ها..چه خواهری...خاک تو سره جفتشون...لقشون خودتو ناراحت نکن

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

باعرض معذرت اسی جان..خودتو به اونوری نزن ..واقعیته

نیس این کارو باهام نمیکنه بعدشم شوهرم همیشه پیاماشو پاک میکنه چرا ایندفه پاک نکرده هیچ کدومو

بخدا هیچی نیس فقط هر دوتاشون میخان بهم ثابت کنن که اون یکی خیانتکاره حتما بعدا بهم میگن منتظرم دوستم بیاد بهم بگه شوهرمم که پاک نکرده حتما که خودم ببینم حتما همینه

من رویایی دارم از جنس آزادی:)🥀