من یه دختر مجردم و اول اسفند ماه طبق موعدم پریود شدم بعد از اون دقیقا دو هفته بعد اول دوباره مثل پریود دو روز درد داشتم بعد لکه قهوه ای اومد و بعد هم بازپریود شدم و ببخشید خونریزی کم و لخته ای دارم . یعنی کلا سه هفته دانشگاه بودم و بعد از اون که اومدم خونه اینطوری شدم یه دکتر رفتم گفت احتمالا به خاطر غذای دانشگاه و استرس یا تغییر محیط هست چون اونجا یه روز کامل سرکلاس و این چیزا بودم غذا هم هیچی نخوردم و بعد بچه ها عصبیم کردن و ناراحتی پیش اومد و کلی حرص خوردم خلاصه معده درد شدید گرفتم حالا این به کنار الان هرچی توی گوگل می نویسم میگه این خوددددد بارداریه 😐 😐 این دقیقا لانه گزینی هستتتتت😕 درحال حاضر خودمم به خودم شک کردم اصلأ یه وضعیه 🤕 بوخودا من هیچکی هیچ غلطی نکردم یکی گوگل رو قانع کنه😢 ولی به دور از شوخی شما تا حالا توی دوران مجردی چنین چیزی رو تجربه کردین؟؟؟ آخه زیر معده و دوتا تخمدانمم درد میکنه
استرس شاید تا یک ماه عقب بندازی گیاه پنج انگشت از عطاری بگیر دم بده بخور هم هورمونات تنظیم میشه هم پریودیت سر وقت میشه چایی نخور باعث کیست میشه و تنبلی تخمدان سعی کن هر موقع پریودیت عقب افتاد می تخم دم بدی بخوری روز بعد پریودیت راه میوفته