2777
2789

۲روزه عفونت شدم دیشب پمادزدم بعدکه اپلیکاتور رو دراوردم دیدم انتهاش کمی خونه.شک کردم وخوابیدم صبح رفتم سرویس موقع شستن دیدم خون قرمز روشن قاطی پماده چیکارکنم کیااینجوری بودن بچشون مونده یانه خیلی نگرانم هرجامیزنگمم جواب نمیدن دکترخودمم امروز کارنمیکنه

چندروزه هم کارمیکنم ولی رعایت میکنم نه افتادم نه هیچی فقط دیشب که پمادر زدم اینجوری شدم ممکنه ازکار کردن باشه یاازپماد.توروخدادعاکنین بچم طوریش نشه اگه اتفاقی زبونم لال بیفته سکته میکنم جونم به جونش بنده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چندروزه هم کارمیکنم ولی رعایت میکنم نه افتادم نه هیچی فقط دیشب که پمادر زدم اینجوری شدم ممکنه ازکار ...

ممکنه از پماد باشه نزدیکی هم نداشته باش الانم بگیر دراز بکش پاهاتو ببر بالا

خدایا شکرت... 
نگران نباش من اینجوری بودم شماهم استراحت مطلق داشته باش حدس میزنم نی نیت پسر باشه

چطور میگی پسره؟من چندروزه خونه تکونی میکنم دیروز وپری روز کارم خیلی سبک بود.خونریزی هم نداشتم امادیشب بعدزدن پماد دیدم شوهرمم هی میگه نگفتم کارنکن وغر میزنه الان موندم ازپماده یاکار.دیشب تافهمیدم شیاف گذاشتم ودراز کشیدم ولی نگرانم سربچه اولمم همین حکایت بود.ولی اینبارترسم ببشتره چون سری قبل ازنشستن زیاد خون ریزی کردم امااینبارکارو پمادبوده دارم سکته میزنم

چرا پماد زدی؟ دکتر داده؟ باید بری سونو. دکتر شیاف بده

عفونت داشتم خوددکترم گفت نصف اپلیکاتور ببر داخل.شیاف هم داده دیشب استفاده کردم ولی الان پد گذاشتم ببینم چجوری میشه دعاکن اصلاخون به پدم نشه وخون ریزی نیفتم

ممکنه از پماد باشه نزدیکی هم نداشته باش الانم بگیر دراز بکش پاهاتو ببر بالا

دراز کشیدم متاسفانه خونه تکونی داشتم سالن مثل بمب ترکیده الان مادرشوهرم بفهمه بیادخونه رو ببینه ابروم میره.

چطور میگی پسره؟من چندروزه خونه تکونی میکنم دیروز وپری روز کارم خیلی سبک بود.خونریزی هم نداشتم امادیش ...

چرا کار می‌کنی نکن دیگه. بنظرم اپلیکاتور استفاده نکن. دکتر من باشه نمی‌ده. بعدشم شیاف پروژسترون مقعدی بذار. توالت فرنگی. میوه به هم بخور حتما. بادام بخور. سوره حجرات قلم یاسین حتما بخون

اصلا شما بارداری نباید اپلیکاتور و فشار بدی خیلی نهایت دو بند انگشت

والاگفت تانصفش ببری طوری نیست.سربارداری اولمم عفونت شدم همینجوراستفاده کردم چیزی نشدولی الان موندم چرااینجور شدم

چرا کار می‌کنی نکن دیگه. بنظرم اپلیکاتور استفاده نکن. دکتر من باشه نمی‌ده. بعدشم شیاف پروژسترون مقعد ...

چشم گلم کاش سونو میتونستم برم اصلاسونو این موقع سال پیدانمیکنی بسکه ملت ازقبل نوبت گرفتن.خودم ۲۷باید سونو بدم هنوز پیدانکردم خیلی نگرانم بقران