2777
2789
عنوان

🌹🌷🌹بهترین چله سال🌷🌹🌷

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 24 پست
@اعتصامی    

سلام جانم خوبی نی نی خوبه

یک دنیا ممنون 💕

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم استارتر جان 😍

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
الهی آمین، ان شاء اللّه هرچه زودتر خدا یه بچه سالم و باهوش بهتون بده، خستگی و غم هاتون رو فراموش کنی ...

توکل به خدا و دعای شما مهربانان

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
@گلابتوننن    

سلام عزیزم ممنون

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
توکل به خدا و دعای شما مهربانان

┅═✧❁ ﷽ ❁ ✧═┅

✿‍ برای بچه دار شدن

برای فرزند دارشدن، روشی که یکی از دوستان به کار بستن و بعد6سال انتظار، خداوند لطف نموده، پسر عطا فرمودند را  به شرح ذیل  تقدیم میکنم.

1️⃣ #نذر سلامتی بکنید برای آقا #امام_زمان «عج» که اگر فرزند دار شدید، گوسفندی را (تأکید میکنم) در جمکران، قربانی کنید یا وجه معادل آنرا از طریق مدیریت آن مسجد مقدس هدیه کنید. البته میتوان قربانی تهیه نموده و تحویل کشتارگاه مسجد مقدس نمود.

2️⃣مدتی در قنوت تمام نمارهای خود،این #آیه شریفه را بخوانید:
🌷ربِّ لا تَذَرنی فًرْداً وَ اَنتَ خَیْرُالوارثین🌷

3️⃣از هر چیزی که باعث ناآرامی و استرس و فشار روحی روانی می شود دوری کنید.

4️⃣دعایی جهت بچه دار شدن
#امام_باقر «ع» فرمود: سه روز بعد از #نماز صبح و بعد از نماز عشا هفتاد مرتبه "سبحان الله" و هفتاد مرتبه "استغفرالله"
و یک مرتبه این #دعا را بخواند
💎 استَغِرُوا رَبِّکُم اِنَّهُ کانَ غفّارا یُرسَلُ السّماءُ  عَلَیکُم مِدرارا وَ یُمِدُّکُم بِاَموالٍ وَ بَنینَ وَ یَجعَلُ  لَکُم جَنّاتٍ وَ یَجعَلُ لَکُم اَنهارا 💎

5️⃣ نماز درخواست فرزند
نمازی است که هنگام ظهر روز #جمعه بین دو نماز خوانده می شود.
محمد بن مسلم می گوید: #امام_صادق«علیه السلام» فرمود: هر کس بخواهد بچه دار شود بعد از نماز جمعه دو رکعت نماز با رکوع و سجده های طولانی بخواند و بعد از نماز این دعا را بخواند:
💎 اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ بِمَا سَأَلَكَ بِهِ زَكَرِيَّا عَلَيْهِ السَّلَامُ إِذْ نَادَاكَ‏ رَبِّ لا تَذَرْنِي فَرْداً وَ أَنْتَ خَيْرُ الْوارِثِينَ‏ اللَّهُمَ‏ فَهَبْ‏
لِي‏ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعاءِ اللَّهُمَّ بِاسْمِكَ اسْتَحْلَلْتُهَا وَ فِي أَمَانَتِكَ أَخَذْتُهَا فَإِنْ قَضَيْتَ فِي رَحِمِهَا وَلَداً
فَاجْعَلْهُ غُلَاماً مُبَارَكاً زَكِيّاً وَ لَا تَجْعَلْ لِلشَّيْطَانِ فِيهِ نَصِيباً وَ لَا شِرْكا 💎
👈این نماز برای خواستن فرزند پسر نیز مفید است

6️⃣ ذکری برای بچه دار شدن
#امام_زین_العابدین «علیه السلامر به بعضی از اصحاب خود ( که احتمالا فرزندی نداشته ) فرمود: برای این که خداوند فرزندی نصیب و روزیت کند هفتاد مرتبه این ذکر را بگوید:
💎 رَبِّ لا تَذَرْنِي فَرْداً وَ أَنْتَ خَيْرُ الْوارِثِينَ‏ وَ اجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ وَلِيّاً يَبَرُّ بِي فِي حَيَاتِي وَ يَسْتَغْفِرُ لِي بَعْدَ وَفَاتِي وَ اجْعَلْهُ‏
خَلْقاً سَوِيّاً وَ لَا تَجْعَلْ لِلشَّيْطَانِ فِيهِ شِرْكاً وَ لَا نَصِيباً اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْتَغْفِرُكَ وَ أَتُوبُ إِلَيْكَ إِنَّكَ أَنْتَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ 💎

#امام_سجاد در ادامه حدیث فوق فرمود: هر کس این دعا را زیاد بخواند هر چه آرزو دارد از مال و فرزند و از خیر دنیا و آخرت خداوند به او خواهد داد ان شاء الله 📚 مکارم الاخلاق ص 224

7️⃣ دستورالعمل #امام_هادی «ع» برای فرزند دار شدن
علی بن محمد صیمری می گوید: با دختر جعفر کاتب ازدواج کردم وچنان به او علاقه مند گردیدم که کسی را مانند او دوست نداشتم، اما بچه دار نمی شدیم. نزد امام هادی «ع» رفتم وجریان را خدمت آن حضرت عرض کردم. حضرت امام هادی «ع» تبسمی نمودند وفرمودند: انگشتری را که نگین آن فیروزه باشد بگیر وبر نگین آن بنویس:
💎 رَبِّ لا تَذَرنِی فَرداً وَ أَنتَ خَیرُ الوارثینَ💎
علی صیمری می گوید: فرمایش امام «ع» را انجام دادیم،یک سال بر ما نگذشت که خداوند فرزندی پسر به ما روزی داد. 📚 بحارالانوار ج95 ص343

8️⃣ برای بچه دار شدن، #سوره_محمد همراه با حدیث کساء و ۱۰۰۰ بار ذکر "توکلت علی الله" تا ۳ ماه بخوانید.

https://t.me/azkaarelahi

https://ble.ir/azkarelahi