2777
2789

اشتباه محض

چرا بیشتر از اینکه حواست به بقیه باشه، به خودت نیست.

تو چیکار بقیه داری؟ بشین بخون. اینقدر ظرفیت خالی در دانشگاه ها هست که الآن رقابت سر اوردن دانشگاه بهتره نه قبول شدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هم زندگی تو کنکور خلاصه نمیشه. کاملا حست درک میکنم ولی بدون موفقیت صرفا تو دانشگاه نیست. تلاشت بکن و در حد تلاشت نتیجه بگیر. منم خودم این دوران بدترین دوران زندگیم بود و واقعا برام کابوس بود. 

عزیزم هم زندگی تو کنکور خلاصه نمیشه. کاملا حست درک میکنم ولی بدون موفقیت صرفا تو دانشگاه نیست. تلاشت ...

واقعا خیلی برام مهمه ولی افسردگی گرفتم قرص هم مصرف میکنم حالم اصلا حالِ درس خوندن نیست

تنها راه برای مستقل شدنم همینه

تیکر کنکور
واقعا خیلی برام مهمه ولی افسردگی گرفتم قرص هم مصرف میکنم حالم اصلا حالِ درس خوندن نیست تنها راه برا ...

چند روز استراحت کن فکرت آزاد کن بگرد خوش باش.  با انرژی دوباره برگرد و ادامه بده. با این شرایط درس خوندن نتیجه نداره

این خنگ بازیا چیه دختره نادوننننن 

امروز سمت کتاب نرو فردا هم نرو و همچنین پس فردا 

سه چهار روز ب هیچ عنوان ن درس بخون ن بهشون فکر کن کلی خوش بگذرون کلی عشق و حال کن حالا ببین چی خوشحالت میکنه کافه دوستان خانواده خرید خوندن ی رمان ....

بعد بشین بکوب بخونننن جوری ک تو مغز و روان و روحت هیچی جز قبول شدن تو بهترین رشته و دانشگاه نباشه هیچی نتونه تمرکزتو بهم بزنه.

دختر قشنگم همه ادمها گاهی میبرن خسته میشن مونده میان شکست میخورم این طبیعیه مهم اینه ک بعدش باز بلند بشم و قوی تر ادامه بدن.

تو هم ب جسم و روحت استراحت بده بعدش قوی تر شروع کن اینکه هر روزی بگی خسته ام ی کتاب بخونی خیانت در حق خودت میکنی. تو قوی ترین ادم زندگیت هستی ...

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

استقلال  رهایی از خانواده  شغل خوب  زندگی بهتر هوف چی بگم

گلم ی فیلم انگیزشی ببین روت تاثیر میزاره 

فیلم جاست مرسی در مورد وکالت 

فیلم‌پزشک زبر دست درمورد پزشکی  ودرس خوندن 

فیلم شاه ریچارد درمورد تلاش 

یکی رو ببین حتما حالت بهتر میشه 

برای موفقیتت حمد میخونم تو میتونی 

بخصوص پزشک زبر دست خیلی خوبه برای روحیت 

خدایا هرچیزی ک به صلاح هردوجهانم است راخودت رقم بزن الهی آمین...
واقعا خیلی برام مهمه ولی افسردگی گرفتم قرص هم مصرف میکنم حالم اصلا حالِ درس خوندن نیست تنها راه برا ...

ببین من الان بیدارشدن بخونم هدفم ازمون وکالته.طرز عکرتو اصلاح کن بخودت بگو من نباید جابزنم چون بعدا حسرتشو بخورم یه جمله تاکیدی دوست داشتنی بساز یا یه وسیله ک عاشق خریدنشی وموقع خستگی یاداوری کن .من بخودم میگم قراره بااولین پرونده ات سرویس طلای مورد علاقتو برداری

سال اول وکالتت ماشین مورد علاقتو انتخاب میکنی

پس قراره خیلی هیجان انگیز باشه زندگی برات.بجنگ تلاش کن.لابلاش استراحت کن.جمله تاکیدیتو شده با تسبیح ۲۰ بار بگو هرچندبار درطول روز تاناخوداگاعت بپذیرتش قوووووول میدم بهت درست میشه ناخوداگاهت ازهجوم اف‌کار واعتیاد ب استرس واضطرابت داره شکستت میده شکستو نپذیر.موفق باشی عزیزم راستی منم عین توبودم و۶ سال عقب موندم ازهدفم امسال طوفانی شروع میکنم وقراره رتبه تک رقمی بشم