2777
2789
عنوان

بعضیا بیمارن

195 بازدید | 24 پست

واقعا درک نمیکنم اون خانم هایی و که ۴ خط تایپ میکنن تو تاپیک و میرن بقیه باید التماس کنن تا اونا داستان و تعریف کنن

یا برای عکس التماس کاربر باید بکنی تا بزارن

بیمارین؟

یا ما وقتمون از سر راه آوردیم؟

باز فقط اونایی که بز بز و کوکو میکنن برای این آدما و حد خودشونو میارن پایین

من فقط گزارش میزنم برای اینجور آدما چون برای خودم ارزش قائلم و این حرکت و جز یک بیماری هیج چیز دیگه ای تعبیر نمیکنم

اگر همه گزارش بزنید این مسخره بازی از سایت جمع میشه اون کاربر هم مطمئن باشین تاپیک و مجدد و به طور کامل میزاره 😏😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخخخخخ ارههه

منم گاهی وقتا میگم بزار چون واقعا بعضی وقتا موضوع حالبه ولی اسی چرا اینجوری میکنه دوساعت یک کلمه

نه ثروت تا کنون زاییده مردی☆نه قصر و کاخ درمان کرده دردی☆برو انسانیت را مشتری باش ☆قضاوت میشوی با آنچه کردی~من مهربونم ولی عصبی🥺🥹😡

من برای عکس ۲۰ثانیه صبر میکنم گذاشت که هیچ 

نذاره از تاپیکش بیرون میرم 

بدترازینا استارترایی هستن که تو تاپیکشون انگار داری با درو دیوار حرف میزنی 😐

ما وقت میذاریم طرفو راهنمایی میکنیم بعد اون به پشمش نیس حتی پستارو لایک نمیکنه 

دوباره فرداش تاپیک میزنه🙄همونجور 

تا ۶ماه یه تاپیکو تکرار میکنه و بی اهمیت به پستای کاربرا 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
اخخخخخ ارههه منم گاهی وقتا میگم بزار چون واقعا بعضی وقتا موضوع حالبه ولی اسی چرا اینجوری میکنه دوسا ...

شما گزارش بزن پاک میشه مجبوره همرو تو یک تاپیک جامع و کامل بزاره کنجکاویتم رفع میشه 

به همین راحتی 

شما گزارش بزن پاک میشه مجبوره همرو تو یک تاپیک جامع و کامل بزاره کنجکاویتم رفع میشه  به همین ر ...

واقعا گزارش بزنیم؟؟ 

بعد نیان خودمو تعلیق کنن بگن گزارشت الکی بوده؟ 

نه ثروت تا کنون زاییده مردی☆نه قصر و کاخ درمان کرده دردی☆برو انسانیت را مشتری باش ☆قضاوت میشوی با آنچه کردی~من مهربونم ولی عصبی🥺🥹😡