2777
2789

بچه ها خودرو های قرعه کشی ، قیمتش خیلی مناسب بود مثلا پارس بود ۱۸۰ میلیون تومان

اما الان اومدن قرعه کشی رو برداشتن ، و قراره به همه ماشین بدن ، بدون قرعه کشی 

ولی هنوز قیمت نزدن ماشینارو .

از امروزم ثبت نامش شروع شده .

من موندم چیکار کنم 😩🥺 ثبت نام کنم یا نه ؟؟؟؟؟؟؟

میترسم ، بعدا که قیمتارو بگن ،خیلی زیادباشه و نتونم بدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل اینکه بعضیا سه ماهه اسمشون درمیاد بقیه میرن تو رزرو یا یکساله 

خب راجب قیمتاش چیزی نمیدونین ؟؟؟

من میخوام ۱۰۰ میلیون به بدبختی جمع کنم ، که اسممو بنویسم 

ولی هنوز قیمت گزاری نشده .

چیکار کنم 

به هوای قیمت قرعه کشی باشم؟

منکه عمرا پول بدم اینا میخوان یه مدت پول مردم دستشون باشه بعدم که استفادشو کردن یه بازی دربیارن مردم به گرفتن اصل پولشونم راضی باشن

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

نگفتن چه ماشینایی؟

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻 
منکه عمرا پول بدم اینا میخوان یه مدت پول مردم دستشون باشه بعدم که استفادشو کردن یه بازی دربیارن مردم ...

واقعا راس میگی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من تنها امیدم برای ماشین دار شدن همین طرحه .

بخدا نمیدونم چیکار کنم. 

حالا مهم نیست که پولم یک‌سال دستشون باشه 

ولی میترسم وقتی قیمت ماشینو بگن زیادباشه ، نتونم بهرم

خب راجب قیمتاش چیزی نمیدونین ؟؟؟ من میخوام ۱۰۰ میلیون به بدبختی جمع کنم ، که اسممو بنویسم  ول ...

ببین ۳ ماهه دربیاد که قیمت مصوب همین امسال میشه اما بری تو رزرو ۱۰۰ تومنت میخوابه به قیمت روز کارخونه موقع تحویل بات حساب میکنن فک میکنم 

منکه عمرا پول بدم اینا میخوان یه مدت پول مردم دستشون باشه بعدم که استفادشو کردن یه بازی دربیارن مردم ...

عزیزم چند سال پیش هم همه همینارو گفتن من ساینا یکساله به اسمم دراومد سی و پنج دادم سر یسال بقیه اش رو دادم ماشین صفر بهم دادن در صورتی که من نه روز اول هشتاد نود میلیون داشتم بعد یسال پول جمع کردم درسته یکم قیمت رفت بالتر ولی نسبت به بازار آزاد خیلی منصفانه بود