2777
2789
عنوان

قضیه خودروهای بدون قرعه کشی چیه؟؟؟ تو رو خدا اگه میدونید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 40 پست
ببین ۳ ماهه دربیاد که قیمت مصوب همین امسال میشه اما بری تو رزرو ۱۰۰ تومنت میخوابه به قیمت روز کارخون ...

قیمت روز کارخانه یک سال دیگه چقد میشه؟؟؟

من میخوام واسه پارس بنویسم .

به هوای ۱۸۰ میلیون هستم .

باز بیشتر نشع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چند سال پیش هم همه همینارو گفتن من ساینا یکساله به اسمم دراومد سی و پنج دادم سر یسال بقیه اش ر ...

سلام عزیزم .

مگه چند سال پیشم بدون قرعه کشی ماشین دادن؟؟؟؟؟

بعد وقتی ثبت نام کردی  قیمت ساینا چند بود؟ بعد یک سال قیمتشپولی که اون زمان  دادی ، تو باز آزاد چند بود مگه ساینا ؟

قیمت روز کارخانه یک سال دیگه چقد میشه؟؟؟ من میخوام واسه پارس بنویسم . به هوای ۱۸۰ میلیون هستم . ب ...

طبیعتا سال دیگه بیشتر میشه 

اما بازم قیمت کارخونه با بازار آزاد متفاوته قیمتش اونوقتم 

بدیش اینه که ۱۰۰ تومن پولت باید بخوابه اونجا 

سلام عزیزم . مگه چند سال پیشم بدون قرعه کشی ماشین دادن؟؟؟؟؟ بعد وقتی ثبت نام کردی  قیمت ساینا ...

من سی و پنج دادم نصف هفتاد میلیون و پونصد سه سال پیش میشد که یسال که گذشت میشد دو سال پیش هشتاد و هفت میلیون موقع تحویل شد یعنی یسال بعدهجده تومن رفت روش که بازار بیرون صد و سی میلیون بود

واقعا راس میگی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من تنها امیدم برای ماشین دار شدن همین طرحه . بخدا نمیدونم چیکار کنم.  ...

نمیدونم نظر منه.. آخه همین لحظه که اینا طرح دادن یه دفعه طلا از 3میلیون وخورده ای میاد به دو تومن 

و قبلشم همش گفتن طلا صعودی میشه مردم از ترس بی ارزش شدن پولشون رفتن با قیمت بالا طلا خریدن

کلا من به این سیستمشون خیلی مشکوکم فکر میکنم مثل بازار بورس دوسال پیش میشه

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

من سی و پنج دادم نصف هفتاد میلیون و پونصد سه سال پیش میشد که یسال که گذشت میشد دو سال پیش هشتاد و هف ...

اون زمان قرعه کشی بود ؟

یا بدون قرعه کشی ؟

نمیدونم چیکار کنم بخدا 

یکیم نیس راه دروستو نشونم بده 

اون زمان قرعه کشی بود ؟ یا بدون قرعه کشی ؟ نمیدونم چیکار کنم بخدا  یکیم نیس راه دروستو نشونم ...

قرعه کشی رو تازه گذاشته بودن به اسم من یکساله دراومد همه هم بهم میگفتن نکن پولتو میخورن برو سی و پنج تومن رو بده پراید مدل ۸۸ بخر ولی من رفتم واریز وجه کردم و الان هم فوق العاده راضیم