2777
2789

خریداشون تموم شده...

تـوقع فـهـم و شـعـورازبـعـضـیا مــثــل اینـــه کـــه پــرتغال بـــرداری دعــاکــنــی تـــوش مــوز باشــه...  همینقدر غیر ممکن ...

خونه تكونيم نصفه نيمه انجام شده و داخل كابينت و كمدها رو ميزارم بعد عيد چون توانش رو ندارم 

خريد عيد هم نكردم و نميكنم چون نميخوام رفت و آمد كنم حوصله هيچ كس رو ندارم ضمن اينكه ماه رمضونه و روزه ميگيرم ميخوام تو حال خودم باشم 

فقط چند تيكه براي دلخوشي بچه هام خريدم

خداوندا مرا به حال خود رها مكن
خونه تكونيم نصفه نيمه انجام شده و داخل كابينت و كمدها رو ميزارم بعد عيد چون توانش رو ندارم  خر ...

عزیزم چجوری یعنی شما نری کسی نمیاد خونت عید دیدنی

تـوقع فـهـم و شـعـورازبـعـضـیا مــثــل اینـــه کـــه پــرتغال بـــرداری دعــاکــنــی تـــوش مــوز باشــه...  همینقدر غیر ممکن ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه مسابقه است؟ خب بزار تعطیلات عید شروع بشه با همسرت دوتایی انجام بدین. کل تعطیلات رو میخوای چیکار کنین حوصله ادم سرمیره حداقل تو تعطیلات با خیال راحت انجام بده چرا عجله میکنین باور کنین همین عجله باعث میشه هیچ لذتی از زندگی نمیبرین 

مگه مسابقه است؟ خب بزار تعطیلات عید شروع بشه با همسرت دوتایی انجام بدین. کل تعطیلات رو میخوای چیکار ...

کارامو ک کردم دوست دارم تموم شه ولی فرشو پهن نکردم انگار ناقصه کارم....نیازی ندارم همسرم کمک کنه

عزیزم چجوری یعنی شما نری کسی نمیاد خونت عید دیدنی

نه چون از زمان كرونا با هيچ كس رفت و آمد نكردم 

هفته پيش هم به يكي از اقوام همسرم گفتم ما امسال هم رفت و آمد عيد نداريم ميدونم ميره اطلاع ميده

تقزيبا فهميدن دلم نميخواد رفت و آمد كنم

خداوندا مرا به حال خود رها مكن