2777
2789

حداقل بره از داروخونه بپرسه 

من خودم قبلا سرمامیخوردم الکی پولو میریختم تو جیب دکترا 

اولا تا جایی خودم تو خونه شربت و قرص میخورم و خوب نشدم از داروخانه ها کمک میگیرم تو داروخانه ما که مال یه دکتره و خودشم همیشه اونجاست کمک میگیرم و واقعا هم عالین 

جاریم میگفت یبار بچم انقدر بی قراری کرد و همش اسهال و استفراغ میکرد میگف هر دکتری بردیم شربت و سروم داد ولی فایده نداشت و یبار برادر شوهرم تو داروخانه این مشکلشو میگه که الان چند وقته دخترم داره پرپر میشه و دکتر داروخانه هم میگه شاید دندون در میاره و میگه بیار من یه نگا بکنم و برادرشوهرم.دخترشو میبره و میگه آره از دندونه و واسش یه شربت میده و بچه بیچاره از فرداش اسهال و استفراغش قطع میشه 

خودم ــــــــــــ «۱۸» سالمه.......... کمرم 68 سالشه........ ـــ زانوم 54 سالشه...............  و اعصابم دیروز 80 ساله شد! 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😭نمیدونم بخدا دارم سکته میکنم دعا کن ابجی چیزی نباشه

ایشالا چیزی نیست چرک کرده خوب نشده اونجوری شده 

و میتونه افت دهان هم باشه 

شوهرم یبار گلوش آفت زده بود رف دکتر بهش دو تا قطره داد و یه هفته نکشید خوب شد 

خودم ــــــــــــ «۱۸» سالمه.......... کمرم 68 سالشه........ ـــ زانوم 54 سالشه...............  و اعصابم دیروز 80 ساله شد! 🖤
واقعا ممکنه از همین باشه؟ ممنون😢

آره نگران نباش 

فقط بگو بره یه دکتر یا کلینیک تا بفهمه از چیه؟ 

و اصلا هم از گوگل کمک نگیر اون بیشتر میترسونه آدمو چون چیزی نمیدونه و فقط بعضی وقتا زر میزنه 

من یبار تو پریود سیاه رنگ داشتم تو گوگل زدم گفتن سرطانه وای من دیوونه نشدم صبح رفتیم سه تا دکتر همزمان وقت گرفتم و همشون گفتن چیزی نیست فقط مونده بوده سیاه شده همین و سونو هم دادم و فهمیدم بخاطر یه گوگل یه میلیون فقط هزینه دکتر و سونو گرافی کردم و کلی هم از ترس تا صبح سردرد کشیدم 

آره نگران نباش  فقط بگو بره یه دکتر یا کلینیک تا بفهمه از چیه؟  و اصلا هم از گوگل کمک نگ ...

اره الان تو گوگل سرچ کردم اصن بخدا دارم دیوونه میشم😭 یه چیزایی نوشته اصن مغزم داره سوت میکشه

🖤💔🙂
اره الان تو گوگل سرچ کردم اصن بخدا دارم دیوونه میشم😭 یه چیزایی نوشته اصن مغزم داره سوت میکشه

فقط بگو بره دکتر با لجبازی که نمیشه کاری کرد 

فردا خودت ببرش دکتر حتما حرف تورو قبول میکنه 

فقط بگو بره دکتر با لجبازی که نمیشه کاری کرد  فردا خودت ببرش دکتر حتما حرف تورو قبول میکنه&nbs ...

انقد لجبازه ک ک نگو بخدا الان انقد گفتم گفتم ک قهر کرد رف خوابید حالا من دارم دیوونه میشم میگ نمیرم😭

🖤💔🙂