2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی قشنگه

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
من دیدم 😂   آره دیگه  برگشت   روح ملکه هم برگشت به جسم  خودش  ...

اما مگه شاه عاشق روح سرآشپز نشده بود؟😂 چطوری با ملکه کنار اومد 

اینجا یکی داره خسته تر از واژه خستگیو زندگی میکنه!

واییی من الان تمومش کردمممم🥺

خیلیییی باحالللل و خففففن بود.

کیف کردمممم یعنی😂😍

ولی ی چند جاش گُنگ شد واسم.

۱_امپراطور خودش اونجا داخل جشن باعث انفجار شد؟

بعد اینکه ، 

۲_خود روح اصلی ملکه، داخل بدن سراشپز این مدت زندگی کرده بود؟ 

اون که همش رو تخت بیمارستان بود 🤔

آخه اخر فیلم مرد سراشپزه گفت اون و من یه سری چیزارو تغییر دادیم.(قلاب داخل ماهی تبدیل شده بود به درست کردن دوربینا)

🤔🤔🤔🤔🤔؟؟

..
واییی من الان تمومش کردمممم🥺 خیلیییی باحالللل و خففففن بود. کیف کردمممم یعنی😂😍 ولی ی چند جا ...

منم همین الان تمومش کردم خیلی دوسش داشتم 

۱_ اره خودش باعث انفجار شد که بقیه فکر کنن کیم(همون اصل کاری) میخواسته به پادشاه اسیب بزنه چون اگ دقت کنی اون دستگیر کردن اعضای مخفی گارد سلطنتی هم جزوی از نقشه بود اینجوری کیم رو مقصر جلوه دادن

۲_روح ملکه توی بدن سرآشپز نبود داخل خود بدن ملکه زندگی میکرد ، اگ یادت باشه ملکه ی مدت کوتاهی رفت توی زندگی نباتی وقتی بهوش اومد صدای خود ملکه و استعدادهاش هم به جسمش برگشته بود و از پادشاه خوشش میومد اینا همش بخاطر روح ملکه ملکه بود ک همون موقع به جسمش برگشته بود

۳_چون تاریخ تغییر کرده بود گذشته سرآشپز هم تغییر کرده بود ی جورایی این مدت اخلاقش هم عوض شده بود

منم همین الان تمومش کردم خیلی دوسش داشتم  ۱_ اره خودش باعث انفجار شد که بقیه فکر کنن کیم(همون ...

وعوووو ایولااااا چه نگاهِ دقیقی👌🏻

مرسییییی 😍 

سریال طنز کره ای سراغ داری؟ طنز هم نبود اشکال نداره، حال خوب کن باشه😅😃

..