2777
2789
عنوان

شوهرم توبه کرده بنظرتون بمونم باهاش یانه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1396 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی نگو میخایجدا بشی یهو برو تو محله ما یکی شوهرش مواد میزد زنه میگه میخام طلاق بگیرم شوهره یشب پاشد ...

وای من ترسیدم چیکارکنم دخترم چی میشه .کاش دیروز بهش نمیگفتم غلطی کردم بخدا

توازدواج دوم بیشتربایدصبرکنی بایدبسازی شایدادم شد 

عزیزم زمانی این حرفومیشه زدکه طرفت هرزباشه امابادیگران غریله 

یااینکه معتادباشه 

نه اینکه به دخترت نظرداشته باشه 

واما این خانم اصلانیایدبپرسه بایدبااین اوضاع که خونه داره وحامی داره وهمسرشم ناپاک نسبت به دخترش جای شک نیس

فقط خدا
اگه مادری وعاطفه داری جداشوتاپیکهاتو خوندم  ببخشید .لی انگارمردپرستی ولش کن حق طلاقم که داری ج ...

من دیگه هیچ وقت ازدواج نمیکنم یعنی کلا بدبختم الان اخه هی داره زار میزنه اشک تمساح میریزه میدونه من دلسوزم میخاد اینجوری نگهم داره این وسط دخترم بیچاره میشه.پدرم موقعیت خوبی میخاد بهم بده اگر جداشم ازش

چی گف ب دخترت ک اینجوری میگی

گفت کاش بتونم باهاش باشم باهم ۳نفری زندگی کنیم بخدا ساپورتتون میکنم کثافت هیچی نداره این حرفارو زده به من.به دخترمم نبودم گفته بیا دوس شیم به مادرتم نگو انقد ترسیده بود درو قفل میکنه

ببین توبه گرگ مرگه اونی که به دخترت نظر داره بهتره هیچ شانسی ندید بهش خدایی نکرده بلایی سربچه بیاد ه ...

منم همین کارو میخام کنم دیشب بهش گفتم زارزد گریه کردگفت من جای ندارم برم بمونم تورخدا باهام باش

یک دقیقه درنگ نکن معتاددیدم اینجورلاشی ندیدم به دخترت نظرداره چطورمیتونی توبغلش بخوابیییییی😡

بخدا باهاش نمیخابم هردو تنهای میخوابیم اون جاشو کلا عوض میکنه 

بخدا باهاش نمیخابم هردو تنهای میخوابیم اون جاشو کلا عوض میکنه 

بهتر برای چی داریش 

بکن بنداز دور 

من کسیم توتاپیکهابه خیانتهابخاطربچهاشون میگم یبار دیگه ببخش 

اما به شما میگم نبخش

فقط خدا