sanaz__r60 مدیر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 953 عنوان شوهرم توبه کرده بنظرتون بمونم باهاش یانه😔 | مشاهده متن کامل بحث + 1396 بازدید | 64 پست تاپیک های قبلیمو بخونین متوجه میشین .دیشب بهش گفتم این وضع زندگی نیس چیزی ک خرج نمیکنی برام .محلم نمیدی بیشتر تنهایی منم میبینم اینطوری میرم پیش مامانم ازصبح تاشب.شب ک میاد خونه میرم شام میدم میخوره میره اتاق .منم میخابم بعد ساعت ۴ اینا میاد میره میخوابه خودش.من واقعا نمیتونم ببخشمش اون حرفای ک به دخترم زد وباعث استرسش شد.شوهرم معتاد به شیشه هست.البته میگه نمیکشم خودم باچشم خودم دیدم ک میکشه زیر بار هم نمیره.واقعا ازش زده شدم اول دوسش داشتم یه کارای بامن و دخترم کرد ازش متنفرم دلسوزوحشتناکم .ولی دیروزدلم براش نسوخت.میخام ازش جداشم شوهر دوممه.لطفا اول تاپیک قبلیمو بخونین بعد قضاوت کنید.الان التماس میکنع تورخدا من چیکارکنم نه جایی دارم نه مکانی کجابرم.منم واقعا نمیتونم این وضعیتو تحمل کنم ۳سال ازدواج کردم بچع ندارم ازش راهنمایی میکنید ببخشید زیاد تایپ کردم 😔😔 1401/12/20 | 22:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
judiciarylawyer69 عضویت: 1401/11/24 تعداد پست: 1915 یعنی واقعا الان همه متاهلا زندگیشون بده شوهرا خیانت کردن زنا قهر کردن خونه باباشونن یا تو نی نی سایت اینجوریه .... تو نی نی سایت که میام احساس میکنم همه تقریبا ۹۹ درصد خانما یه دور ازدواج کردن و در حال جدا شدنن واقعا اینطوریه یا من دارم اشتباه میکنم
sanaz__r60 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 953 اوم 1شانس دیگم بهش بدع اخه اگر شانس بدم حرفای ک به دخترم زده رو چی دلم پره.شانس خودمم ازدست میره موقعیت خوبی پدرم میخواد برام بزاره ازش جدابشم
هلن_۷۸سابقم عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 8705 خوب دخترم ۱۶ سالشه .دخترم میگه ازش جداشو برگردیم به زندگی گذشتمون.زندگی هردومون تلف شد بیچاره دخترم& ... اسی نگو میخایجدا بشی یهو برو تو محله ما یکی شوهرش مواد میزد زنه میگه میخام طلاق بگیرم شوهره یشب پاشده سرشو بریده گزاشته رو سینش زنگ زده خاهراش بیایین گوسفند سربریدم دوتا بجه داشت تصمیمتو بگیرو برو چیزی نگو بعش خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤
نوتلاا عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 1785 اخه اگر شانس بدم حرفای ک به دخترم زده رو چی دلم پره.شانس خودمم ازدست میره موقعیت خوبی پدرم میخ ... همیشه وقت طلاق گرفتن هست عجله نکن
ali3246 عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 635 خوب دخترمم همینو میگه .ولی شوهرم میگه تنهام نزار بمون ولی من دیگه ازش بدم اومده چطوری بمونم ک حتی بی ... خب اون میگه بمون.اوکی اما باید برات سختی بکشه تلاش کنه یا نه!همینجور الکی میگه بمون!نخیر بگو به چه دلیل باید بمونم.
هلیگلی عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 1090 خوب دخترم ۱۶ سالشه .دخترم میگه ازش جداشو برگردیم به زندگی گذشتمون.زندگی هردومون تلف شد بیچاره دخترم& ... اگه مادری وعاطفه داری جداشوتاپیکهاتو خوندم ببخشید .لی انگارمردپرستی ولش کن حق طلاقم که داری جداشوابروتوچی میخوادببره باهام بودین تودوران مطلقه اید بود جنایت نکردی که نترس ازش بخاطردخترت جداشو بعدبایه عاقل بعددخترت ازدواج کن فقط خدا
هلن_۷۸سابقم عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 8705 اخه اگر شانس بدم حرفای ک به دخترم زده رو چی دلم پره.شانس خودمم ازدست میره موقعیت خوبی پدرم میخ ... چی گف ب دخترت ک اینجوری میگی خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤
nafasm75 عضویت: 1400/08/09 تعداد پست: 6502 ببین توبه گرگ مرگه اونی که به دخترت نظر داره بهتره هیچ شانسی ندید بهش خدایی نکرده بلایی سربچه بیاد هیچ وقت خودتونمیبخشی برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
هلیگلی عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 1090 اخه اگر شانس بدم حرفای ک به دخترم زده رو چی دلم پره.شانس خودمم ازدست میره موقعیت خوبی پدرم میخ ... یک دقیقه درنگ نکن معتاددیدم اینجورلاشی ندیدم به دخترت نظرداره چطورمیتونی توبغلش بخوابیییییی😡 فقط خدا
هلیگلی عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 1090 چی گف ب دخترت ک اینجوری میگی گفت دخترتوبرام جورکن لاشی کثافت،😡😡 فقط خدا
هلیگلی عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 1090 خب اون میگه بمون.اوکی اما باید برات سختی بکشه تلاش کنه یا نه! همینجور الکی میگه بمون!نخیر بگو به چه ... تاپیکهای قبلیشوخوندین فاجعه اس 😓😓 فقط خدا
نوتلاا عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 1785 خب اون میگه بمون.اوکی اما باید برات سختی بکشه تلاش کنه یا نه! همینجور الکی میگه بمون!نخیر بگو به چه ... توازدواج دوم بیشتربایدصبرکنی بایدبسازی شایدادم شد
ali3246 عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 635 توازدواج دوم بیشتربایدصبرکنی بایدبسازی شایدادم شد خب اخه چقد !بنظرم ارزش نداره