2777
2789
عنوان

شوهرم توبه کرده بنظرتون بمونم باهاش یانه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1396 بازدید | 64 پست

یعنی واقعا الان همه متاهلا زندگیشون بده شوهرا خیانت کردن زنا قهر کردن خونه باباشونن یا تو نی نی سایت اینجوریه .... تو نی نی سایت که میام احساس میکنم همه تقریبا ۹۹ درصد خانما یه دور ازدواج کردن و در حال جدا شدنن واقعا اینطوریه یا من دارم اشتباه میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب دخترم ۱۶ سالشه .دخترم میگه ازش جداشو برگردیم به زندگی گذشتمون.زندگی هردومون تلف شد بیچاره دخترم& ...

اسی نگو میخایجدا بشی یهو برو تو محله ما یکی شوهرش مواد میزد زنه میگه میخام طلاق بگیرم شوهره یشب پاشده سرشو بریده گزاشته رو سینش زنگ زده خاهراش بیایین گوسفند سربریدم دوتا بجه داشت تصمیمتو بگیرو برو چیزی نگو بعش

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
خوب دخترمم همینو میگه .ولی شوهرم میگه تنهام نزار بمون ولی من دیگه ازش بدم اومده چطوری بمونم ک حتی بی ...

خب اون میگه بمون.اوکی اما باید برات سختی بکشه تلاش کنه یا نه!

همینجور الکی میگه بمون!نخیر بگو به چه دلیل باید بمونم.

خوب دخترم ۱۶ سالشه .دخترم میگه ازش جداشو برگردیم به زندگی گذشتمون.زندگی هردومون تلف شد بیچاره دخترم& ...

اگه مادری وعاطفه داری جداشوتاپیکهاتو خوندم 

ببخشید .لی انگارمردپرستی ولش کن حق طلاقم که داری جداشوابروتوچی میخوادببره باهام بودین تودوران مطلقه اید بود جنایت نکردی که نترس ازش 

بخاطردخترت جداشو 

بعدبایه عاقل بعددخترت ازدواج کن

فقط خدا
اخه اگر شانس بدم  حرفای ک به دخترم زده رو چی دلم پره.شانس خودمم ازدست میره موقعیت خوبی پدرم میخ ...

چی گف ب دخترت ک اینجوری میگی

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

ببین توبه گرگ مرگه اونی که به دخترت نظر داره بهتره هیچ شانسی ندید بهش خدایی نکرده بلایی سربچه بیاد هیچ وقت خودتونمیبخشی

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
اخه اگر شانس بدم  حرفای ک به دخترم زده رو چی دلم پره.شانس خودمم ازدست میره موقعیت خوبی پدرم میخ ...

یک دقیقه درنگ نکن معتاددیدم اینجورلاشی ندیدم به دخترت نظرداره چطورمیتونی توبغلش بخوابیییییی😡

فقط خدا