2821
2789
عنوان

پوست شیرو تازه دیدم

628 بازدید | 96 پست

میدونم تاپیکم خیلی سمیه.😁

اما خیلی نفسگیر بود.

دوست دارم درموردش حرف بزنیم.

قاتل کیه؟

واقعانی ساحل مرد؟

چقدر نویسنده با روح و روان بیننده بازی کرد...

از قسمت اول گفتم اگه رضا قاتل باشه میشه داستان فیلمه شنای پروانه که یه موضوعه تکراریه.توهین به مخاطبه واقعا

من نظریه مو تو یکی از تاپیکا گفتم 😂

موافق بودن همه 

سوالی درباره فیلم و سریال داشتین بپرسین لطفا اگه سنت کمه و هنوز به بلوغ فکری نرسیدی من و ریپلای نکن چون اگه کسی بخواد قانعتون کنه به نفهمی خودتون ادامه میدین اگرم دیدی جوابتو ندادم یعنی نخواستم به یه تپه کود لگد بزنم                        اندازه یه دونه قاشق چای خوری حس ششم دارم ولی برای سرگرمیه جدی نگیرید 😬😁

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پسرم داشت کارتون میگ میگ رو نگاه میکرد با خودم فکر میکردم، این دختره ساحله، مثل اون گرگه توی میگ میگ بود ک فقط بازنده بوده، بنظر من واقعنی مرده ساحل، قاتل یا درختیه، یا مربوط ب زندانی شدنه نعیمه، هرکی هست کینه شتری یه، ول کن نیست

https://ninisite.co/discussion/topic/10562846/قاتل-ساحل-کی-میتونه-باشه-به-نظرتون

سوالی درباره فیلم و سریال داشتین بپرسین لطفا اگه سنت کمه و هنوز به بلوغ فکری نرسیدی من و ریپلای نکن چون اگه کسی بخواد قانعتون کنه به نفهمی خودتون ادامه میدین اگرم دیدی جوابتو ندادم یعنی نخواستم به یه تپه کود لگد بزنم                        اندازه یه دونه قاشق چای خوری حس ششم دارم ولی برای سرگرمیه جدی نگیرید 😬😁

عه منم تاپیک همینو زدم تازه قسمت دو هستم 

همین اول کار ساحل مرد ک 😑 باز شنیدم در آینده زنده میشه بعد دوباره میمیره 

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃
https://ninisite.co/discussion/topic/10562846/قاتل-ساحل-کی-میتونه-باشه-به-نظرتون

اینو بخون نظرتو بگو

منم از همون اولاش گفتم کار رضاس و به خواهرش مربوطه ماجرا.حتی گفتم ساحل زنده س شوهرم گفت بروو پس پزشکی قانونی چیه؟دید زنده س قیافه ش دیدنی بود😁

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

من نمیدونم چرا انقدر اهمیت میدید که با روح روانتون بازی بشه مگه نمیدونید فیلمای ایرانی همینه بالاخره یه شخصیت مهم میمیره😐

I am so alone اینجا مکان عمومیه به هم احترام بزاریم...

ع ص که صدرا عبدالهی 

فامیلی رضا هم عبدالهی 

ببین خود مشکات هم به رضا مشکوک گف این چطور فهمید که شما دارید میایید که شروع کرد به فیلم گرفتن و فرار کردن؟ 

این دفعه که پیداش کردن رضا نبود 

وقتی تیر خورد که قبلش با رضا حرف زد

2825
2823
2791
2779
2792