2777
2789

خانوما چیکار کنم خیلی دوست دارم یه فروش خانگی لوازم آرایشی بهداشتی راه بندازم شرایط مغازه زدن رو ندارم ،☹️

ولی شوهرم مخالف این کاره نمیدونم چرا وقتی هم ازش میپرسم جواب سر بالا میده 😔😔

خیلی خوبه همیشه درکم میکنه به خواسته هام احترام میزاره ولی نمیدونم چرا ایندفعه مخالف میکنه 

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بودم مخالفت میکردم

اخه چرا 😐

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
حتما می‌ترسه پول بده بعد جنسا رو دستت بمونه ضرر کنه

نه پولش از خودمه سرمایه اش رو خودم دارم 

خب اگر همیشه دلیل داره و حمایت میکنه حتما الان هم دلیلی داره باهاش آروم منطقی حرف بزن شاید مشکلش ...

اره خودمم تو همین فکر بودم به قول شما حتما دلیل داره آخه هیچوقت نشده رو حرفم نه بیاره مگه که چی بشه 

میدونی واقعا حق داره!

تو خونه خودتون لوازم آرایش برا فروش بذاری که نمیشه 

هر روز یکی بیاد خونه ت معلوم نیست چیکاره س دزده 

کسی بخواد لوازم آرایش بگیره این همه مغازه میره میگیره دیگ دنبال خونه نیس اون که داره دنبال خونه ها میگرده معلوم نی اومده چیکار پس فردا همه مردم خونه تو یاد بگیرن بیان ....

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
دوست ندارم زنم از اینکارارکنه  اصلا سودی هم نداره، حس ناخوشایندی داره  بشینی تو خونه جنس ...

من بخاطر سود و این حرفا نیست دلم میخواد یه بار امتحان کنم ببینم چه طوریه 🙁😕

اره خودمم تو همین فکر بودم به قول شما حتما دلیل داره آخه هیچوقت نشده رو حرفم نه بیاره مگه که چی بشه& ...

خب دیگه ناراحتی نداره عزیزم

اگر خیلی حوصلت سر رفته

یه زبان جدید یاد بگیر

خیلی مهیجه و هنر جدید

من بخاطر سود و این حرفا نیست دلم میخواد یه بار امتحان کنم ببینم چه طوریه 🙁😕

من خودم مردم حس ناخوشایندی داره برام 

یا مغازه بزن یا بیخیال شو 

شوهرتم به زور راضی کنه وقتی تو دلش ناخوش باشه هر روز یک غری میزنه سرت