2777
2789
عنوان

اصلاح نکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1455 بازدید | 81 پست
ببینید  اصلاح  ایرادی نداره  ولی باید مثلا ابروی اصلاح شده از نامحرم پوشانده بشه م ...

ها🙄🙄🤣🤣🤣🤣

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😐😐😐

ما انسانیم 

با معما با هم صحبت نکنیم 

به مخاطب احترام بذاریم

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
منم الان یع ماهه ارایشگاه نرفتم شوهرم از سرکار میاد خونه میگ سلام داداش😂🤷🏻‍♀️ خب درد دارع....

نه من مجردم

داداش کوچیکم میگه ریش های تو از من بیشتره

آره بابا هر سری میرم شمع کلی بعدش جوش و زخم میشه

خودم هم دردم میاد

اره صورت و ابرو کلا + کمی پرموم

حتما برای خودت دلیلی داری که بقیه رو نمی‌زنی 

این اولین فکریه که موقع دیدنت به ذهنم میاد 

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

ما انسانیم  با معما با هم صحبت نکنیم  به مخاطب احترام بذاریم

فقط یک چرا تو ذهنمه 

چرا همیشه ما باید مواظب باشیم نامحرم تحریک نشع!؟ 

مگه ما انسان نیستیم؟! 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

نه من مجردم داداش کوچیکم میگه ریش های تو از من بیشتره آره بابا هر سری میرم شمع کلی بعدش جوش و زخم ...

من صورتم بعد اصلاح جوش نمیزنه همین ک کارم تموم میشه صورتمو با شیر میشورم 

ولی خیلی درد دارع زیر دست ارایشگر چند تا شکلات میخورم از بس فشارم میوفته🤣🤣🤣

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱
نه من مجردم داداش کوچیکم میگه ریش های تو از من بیشتره آره بابا هر سری میرم شمع کلی بعدش جوش و زخم ...

دقیقا من به هر روشی که اصلاح میکنم بازم بعدش صورتم جوش میزنه برای همین دیر به دیر اصلاح میکنم 

سالیانی‌‌ست که من سنگِ صبورِ خودمم...
خانوادم اجازه نمیدن مخصوصا برادرم.

از ی جایی باید شرو کنی دگ 

من الان میخوام نوک موهامو رنگ کنم داداشم میگه حق نداری میگم بشین جوجه سر جات😂

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
من فقط با تیغ 

به من اصلاح با تیغ نمیوفته صورتمو زخم میکنم🤦🏻‍♀️🤕

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱