بهاریمممممم مدیر عضویت: 1400/07/21 تعداد پست: 2605 عنوان اصلاح نکردن | مشاهده متن کامل بحث + 1455 بازدید | 81 پست سلام امیدوارم حال دلتون خوب باشه🌸ذهنییتون درمورد دختر ۲۳ ساله اصلاح نشده (غیر پشت لب) چیه؟ خودم:)مثلا توی مترو یا اماکن عمومی چنین دختری رو ببینین چ فکری میکنین؟امیدوارم صادقانه نظراتتون رو بگین ممنون 1401/12/20 | 21:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهاریمممممم مدیر استارتر عضویت: 1400/07/21 تعداد پست: 2605 ما خودمون رو گول بزنیم خدا که گول نمیخوره بببینید دوس عزیز پاسخایی ک ب کاربر mimsinsara دارم رو بخونید ، منظور طرف مقابل این پاسخ ها شما هستین.موفق باشید
بهاریمممممم مدیر استارتر عضویت: 1400/07/21 تعداد پست: 2605 باز حرف خودشو میزنه ی کار بر دیگه بود برو صفحه ی اول ببخشید🤦🏻♀️😂
بهاریمممممم مدیر استارتر عضویت: 1400/07/21 تعداد پست: 2605 خواهر من دوساعته دارم میگم از نظر من زن باید با مرد برابری داشته باشه خدا زور نکرد به حجاب اما بنده ... درسته موافقم.بازم معذرت 🙃
mimsinsara عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 45791 درسته موافقم. بازم معذرت 🙃 فداسرت گلم پیش میاد ❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 24155 خب مامانم ناراحتی قلبی داره اگه سرخود انجام بدم مامانمو سرزنش میکنه و خونه امون دعوا میوفته😔 امان ازخانواده هایی با چنین تفکراتولی آروم آروم از ی جایی شرو کن •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
کفشدوزکک عضویت: 1401/06/06 تعداد پست: 154 واییییی وکس خیلی بهتر از بندع وکس بعدش بی حس میشی ولی بند ادم شهید میشعععههههه موم ميندازم ولی درد داره بازم
دلنواز_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 17155 کسایی ک خیره میشن ب آدم اونا چی؟؟ نمیدونم شاید براشون آشنا هسی یا چیزی الان خیلی ابرو پر مد هس ک آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️