2777
2789
عنوان

گوشی همسرم شیاموئی دزدین

145 بازدید | 17 پست

سلام. دوستان حالم خوب نیست گوشی همسرم موقعه بسات دزدین همسرم تاالان نیومده خونه حالش خیلی بده من داغون شدم دلم سوخت براش اون گوشیش خیلی وقته داد به مبایل فروشی و مبایل فروشی دیگه بهمون نداد گفت من ازتون نگرفتم شما کی گوشیی دادین الانم تازه دو ساعت پیش گوشیشو زدن🙃

میشه لطف کنی برای درست شدن زندگیم یه صلوات بفرستی؟ مرسی🙃🖤❤

دعا میکنم پیداشه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنونم💔🖤🙂

خواهش میکنم🙂❤️‍🩹

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

وای چه بد وای معلوم آدم حالش بد میشه من الان حالم بد شد دیگه چه برسه به شوهرت خوب چرا گوشی رو دادید رسید ازش نگرفتید همه نامرد ب بی وجدان بیشرف حروم خور شدن

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

وای چه بد وای معلوم آدم حالش بد میشه من الان حالم بد شد دیگه چه برسه به شوهرت خوب چرا گوشی رو دادید ...

😓ن بخدا همسرم اون موقعه که گوشی داد به تعمیرگاه یادش رفته بود برگه بگیره چون منو خودش بحثمون شده بود بعد این مال پریسالع ک گوشیش دست تعمیرکار موند و دیگه نداد الان باز جدید در ماشین تویوتش باز بود یهو خودش یالای ماشین بود داشت جنساشو مرتب میکرد یهو رفت سمت گوشی دید عه نیست حالم خیلی بده همسرم خیلی خود خوری میکنه بقران دیگه سرم داره منفحر میشه😓

برو پلیس فتا دختر خالم رفت گزارش داد گوشیش رو پیدا کردن

انشالله بخدا. فقط کارتون گوشی باید داشته باشیم؟ من ابادانم کارتون گوشی مونده اونجا یزد میشه ب بابام بگم عکسی چیزی بگیزه از کارتونش قبول میکنن؟ باید چیکار کنیم میشه بگی خیلی حاام بده بخدا استرسم گرفته شدید 

😓ن بخدا همسرم اون موقعه که گوشی داد به تعمیرگاه یادش رفته بود برگه بگیره چون منو خودش بحثمون شده بو ...

آخی بخدا منم حالم بد شد اعصابم خورد شد حتما برو پلیس

ان شاالله پیدا میشه 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

من دوبار موبایل پیدا کردم به صاحبش دادم یه بار موبایلم گم شد پیدا نشد دیگه پیدا کردم نمیدم

فداتشم منم بخدا همسرم بقران مجدید اسنپ کار میکزد چندباری ساعتایی پیدا کزده بخدا قسم معلومه گرونن. بعد زنگ زد صاحبش رفتیم منو خودش پس دادیم بخدا ماشین خارجی تیپ نگو 

خواست پول بده همسرم نگرفت زود حرکت کزد چندبار عموم و همسرم گوشی پیدا کردن اونقد زنگ مسافر زدن یکی گفت بله گوشیم اینشکلی و اینشکلیع گم شده زود همسرم بردتش براش

من تجربه دارم و فوق العاده هم ترس داره وهم اعصاب خوردی  اونم توی این اوضاع  ان شاالله پی ...

فداتبشم عزیزم. انشالله🙂