2777
2789

مابازاربودیم اسنپ گیرنیومدباتاکسی اومدیم.شوهرم بسیارشکاکه.یک ربع اخراینقدبه گوشی منوخاهرش زنگ زدک دقیقاکجایین.دیگ جواب ندادیم.تارسیدیم درخونه خاهرشوهرم.جلوی درخونه منتظرمابودتارسیدبم شروع کردفوش دادن وابروریزی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مابازاربودیم اسنپ گیرنیومدباتاکسی اومدیم.شوهرم بسیارشکاکه.یک ربع اخراینقدبه گوشی منوخاهرش زنگ زدک دق ...

عجب بد دليه كدوم زني با خواهر شوهر يا زندادشش ميره جاي بدي اخه اميدوارم ازش بچه دار نشي شرايطط صد برابر بدتر ميشه

داماد یعنی شوهر همون خواهری که کتک خورد؟ خیلی بی غیرته که شوهرت و له نکرده 

اره.تارسیدیم خونه جلوی شوهرش شروع کردشمامعلوم نیس کجابودین😐من دیدم ک تووخاهرم از۲۰۶پیاده شدین کی بود یارو....حالامالاپرایداومدیم

مابازاربودیم اسنپ گیرنیومدباتاکسی اومدیم.شوهرم بسیارشکاکه.یک ربع اخراینقدبه گوشی منوخاهرش زنگ زدک دق ...

ای خدا هیچی بدتر از این شوهرای شکاک نیست

خدا شر همشونو کم کنه

گر کسی وصف او ز من پرسد      عاشق از بی نشان چه گوید باز            عاشقان کشتگان معشوق اند             بر نیاید ز کشتگان هیچ آواز 
اره.تارسیدیم خونه جلوی شوهرش شروع کردشمامعلوم نیس کجابودین😐من دیدم ک تووخاهرم از۲۰۶پیاده شدین کی بو ...

وااااا😐

خاک بر سر دروغگوش

گر کسی وصف او ز من پرسد      عاشق از بی نشان چه گوید باز            عاشقان کشتگان معشوق اند             بر نیاید ز کشتگان هیچ آواز 
اره.تارسیدیم خونه جلوی شوهرش شروع کردشمامعلوم نیس کجابودین😐من دیدم ک تووخاهرم از۲۰۶پیاده شدین کی بو ...

توهم هم میزنه انگار ،اون داماد چرا مثه هویج وایساده نگاه کرد حداقل میومد دستشو میگرفت

عجب بد دليه كدوم زني با خواهر شوهر يا زندادشش ميره جاي بدي اخه اميدوارم ازش بچه دار نشي شرايطط صد بر ...

فکرکن من داشتم جلوشومیگرفتم ک خاهرشوهرمونزنه اخه پیله کردبودبه اون.منم وسط خونه جیغ زدم ولش کن به اون چیکارداری شروع کردمنوزدن..

گوشیشوزدشکست.گوشی ک ۵روزبودال سی دیشودرست کرده بود.گوشی منم زدبه دیوارولی نشکست.قبل این جریان میگفت من باکسی رابطه دارم توی تل گرام.تل وواتساپ اینستاروهمه رو پاک کردم ک بگم باباهیچی نیس دست ازسرم بردار

توهم هم میزنه انگار ،اون داماد چرا مثه هویج وایساده نگاه کرد حداقل میومد دستشو میگرفت

اصلن نمیتونست هنگ بوداخه فقط جلوشومیگرفت ک مارونزنه...اولش ک شروع کردخودشوزدن خاهرشوهرم وشوهرش شوک شده بودن من بازمث همیشه دلم سوخت رفتم گرفتم دستاشوک خودشوناکارنکنه

گوشیشوزدشکست.گوشی ک ۵روزبودال سی دیشودرست کرده بود.گوشی منم زدبه دیوارولی نشکست.قبل این جریان میگفت ...

وای بدجور مشکل داره،حتما باید دکتر بره،با دارو بهتر میشه حداقل،اینجوری هم خودش داغون میشه،هم شمارو داغون میکنه