سلام خانوما. مادرم چند ماهه وزوز گوش داره . دکترم رفتیم گفتن گوش مشکلی نداره و مال اعصابه . دیگه نمیدونم . البته پرده گوشش پارگی داشته و ترمیم شده . کسی بوده که وزوز گوش داشته و درمان شده خودتون یا اطرافیانتون . لطفا هرکی هرچی میدونه بگه مرسی❤
در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون❤️💙
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون❤️💙
نمیترسونمتون ولی درمان نمیشه کم و زیاد میشه ولی خوب ن عمه ی من چندین ساله داره
آخه بعضیا خوب شدن
هیـچ هم زیبا نبودی، من تو را زیبا کشیدم بی جهت اغراق کردم، دلبر و رعنا کشیدم از "لئوناردو داوینچی" عذرخواهی می کنم که این همه عکس ِ تو را مثل ِ "مونالیزا" کشیدم تو نمی دانستی اصلن "شهرزاد" ِ قصه ها چیست من هــزار و یک شب از مـــوهای ِ تو یلدا کشیدم من چه بی انصاف بودم با ترازوی ِ دلم که تار ِ مویت را برابر با همــه دنیــا کشیدم مرغ ماهی خوار ِ بدترکیب! جوجه اردک ِ زشت!باورت شد که تو را شهزاده ی ِ قوها کشیدم؟بعد از این خوش باش با او، میروم از خاطراتت خاطرت آســوده باشد از خیالت پا کشیدم. آنکس که مرا کراش خود پندارد، کفرش به کنار عجب کراشی داردالهی شمع بشی پروانه شم دورت بگردم... بعدش فوتت کنم خاموش بشی هرهر بخندم:)🖤🚶♀️️
پدرم یه مدت این مشکلو داشت ازش میپرسم ببینم چیکار کرده
آره توروخدا بپرس ثواب داره . منتظرم .
مادرم خیلی اعصابش به هم ریخته
مرسی💙
مال اونه عمه منم همین مدلی بود دکتر گفت مال اونه اجیمم داره پزشکی میخونه گفت مال اونه
هیـچ هم زیبا نبودی، من تو را زیبا کشیدم بی جهت اغراق کردم، دلبر و رعنا کشیدم از "لئوناردو داوینچی" عذرخواهی می کنم که این همه عکس ِ تو را مثل ِ "مونالیزا" کشیدم تو نمی دانستی اصلن "شهرزاد" ِ قصه ها چیست من هــزار و یک شب از مـــوهای ِ تو یلدا کشیدم من چه بی انصاف بودم با ترازوی ِ دلم که تار ِ مویت را برابر با همــه دنیــا کشیدم مرغ ماهی خوار ِ بدترکیب! جوجه اردک ِ زشت!باورت شد که تو را شهزاده ی ِ قوها کشیدم؟بعد از این خوش باش با او، میروم از خاطراتت خاطرت آســوده باشد از خیالت پا کشیدم. آنکس که مرا کراش خود پندارد، کفرش به کنار عجب کراشی داردالهی شمع بشی پروانه شم دورت بگردم... بعدش فوتت کنم خاموش بشی هرهر بخندم:)🖤🚶♀️️