2777
2789

زیاد بودن تاپیکای عجیب شاید ۱۰۰۰ تا 

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز صبح یکی تاپیک زد به استاد متاهلم پیشنهاد رابطه دادم بعد استاد عصبانی شده اینو انداخته بیرون بعد تاپیک زده میگه ازش ناراحتم کارش زشت بود🤐🤐🤐🤐🤐🤐

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    
چراا؟تعلیق نشممم تازه اومدم

گلی چطوری کاربری زدی من هرکاری کردم نشد می‌نوشت اسلو داون به انگلیسی

معجزه وقتى اتفاق ميفته كه جا نزنى، حتى وقتى ميخواى بيخيال بشى. اين جهان هميشه عاشق قلب هاى سر سخت میشه 💚

گلی چطوری کاربری زدی من هرکاری کردم نشد می‌نوشت اسلو داون به انگلیسی

من خیلی وقت قبلاااااا داشتم بعد چند وقتی ارور میداد یهو درست شد تو ایمیل به نی نی سایت پیام دادم واسه مشکلم گفتن مشکل فنی دارن هنوزم سیستماشون خرابه واسه اونا نمیتونی حساب بزنی

نه ذات رو میشه تغییر داد نه لیاقت رو میشه تزریق کرد