2777
2789
عنوان

مشکلات و راه حل های ازدواج با مرد پولدار

| مشاهده متن کامل بحث + 1483 بازدید | 20 پست
این حرف بسیار عجیبیه!!و خیلی کلی هست!همسر من بسیار لارجه،پدرم هم همینطور،من و مادرمم شاغلیم!

نگفتم همسر تمام کسایی که شاغلن خسیسن!! منظورم این بود که معیار اصلی مرد ثروتمند شاغل بودن یا کارمند بودن نیس حالا شاید شغلی با پرستیژ خاص مد نظرش باشه ولی مطمئنا کسی که دوس داره را به خاطر شاغل نبودن رد نمیکنه 

دور و برم ادمایه ثروتمند خیلی زیادن خانوم هاشون اکثرا خانه دارن یا صاحب سالن زیبایی لاکچری و چند مورد هم پزشک ولی هیچکدوم کارمند نیستن!!!!

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنی    🌹🌹              
شاغل بوذن تتها برای پول نیست   گاهی برای مرد همین ساغل بودن جذابیت ذاره

برای ادمای عادی شاید اینطور باشه که شما میگید و واسه خیلیا یک‌ معیار باشه ولی بنظر من دیدگاه ادمای پولدار با ما ادمای معمولی خیلی فرق داره اونا از هر چیزی بهترینش رو میخوان حتی اگه زن شاغل بخوان معیارشون رو شغلی با پرستیژ خیلی خوبه خیلی ببخشید که اینو میگم ولی اونا کارمند و کارگر رو زیر دست خودشون میبینن و در حد خودشون نمیبینن چون با افراد ثروتمند زیاد مراوده داشتم نظرم درموردشون اینطوریه

بازم بستگی داره نظرت درمورد ادم پولدار در چه حد ثروت و پول باشه.

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنی    🌹🌹              

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظرم هرچی هست رسوم باید به جای آوردن مثل هدیه رمانتیک برای همسرتون یا کمک کردن بهش  یکی رو می شناسم با داروساز ازدواج کرد فک کنم حسابی خوشبخت شدن چون ۳ ازش کوچکتر بود جوجه مرغ سریع گرفتش