2777
2789

سلام دخترا این سواله یکی از کاربراست چون سهمیه تاپیک امروزش تموم شده از من خواست براش بزنم لطفا راهنماییش کنید مرسی ♥️ 

سوالش اینه👇🏻

راه درست ارتباط گرفتن با مردهای مناسب و سطح بالا چیه؟

۲۲ سالمه ملاکم برای ازدواج مهربونی و پوله.همین.  شاغلم هستم کارمندم درآمدم ۸ پدرم هم پولدار نیست

دوست دارم از تنهایی در بیام

***راه حل بدین که بدون سبک بودن مرد دلخواهمو جذب کنم***

اگه شوهرم پولدارتر از ما باشه چی میشه؟

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چون خیلی تو کف ادمه پولداری گیرت نمیاد چون ادم پولدار خیلی سریع متوجه میشه که طرفش بخاطر پولش اومده سراغش پس استفادشو میکنه و دورت میندازه

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنی    🌹🌹              

یچی بگم؟؟ اینجوری نیس ک شما یکاری کنید ک شوهر جذب کنید..اونا خودشون باید جذبتون بشن

من هیچکاری نکردم ولی خاستگار تا الان زیاد داشتم و دارم ۲۴ سالمه تازه کارمندم نیستم پولدارم نیستم..ولی هم ظاهر خوبی دارم و هم خانواده ی خیلی خوبی

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺

یه چیز دیگه ام هست مرد پولدار دنبال زن شاغل و کارمند نیس چون به پولش احتیاج نداره معیارش واسه ازدواج چیز دیگه است بنظرم مرد خسیس دنبال زن شاغله

خانوادت چطورن

خیلی خانواده اروم و با ابرویی دارم..چونکه شهر ما کوچیکه همه همو با خانواده ها میشناسن..خانواده منم ب اینکه ادمای خوب و ارومین معروفن..اتفاقا الانم میخوام ازدواج کنم نامزدمم خانوادگی تاجرن و پولدار

پس ب این چیزا نیست فقط طرف باید جذبت بشه

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
پس معیار چیه

معیار هر کسی فرق داره ولی اصولا با یک نفر که دلشون بشینه اشنا میشن بعد که دیدن بهش علاقه مندن باهاش ازدواج میکنن 

یه چیز دیگه ام هست مرد پولدار دنبال زن شاغل و کارمند نیس چون به پولش احتیاج نداره معیارش واسه ازدواج ...

این حرف بسیار عجیبیه!!و خیلی کلی هست!همسر من بسیار لارجه،پدرم هم همینطور،من و مادرمم شاغلیم!