2777
2789
عنوان

میخایید نکات اینستا رو بگم تا پیج تون رشد کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 24400 بازدید | 77 پست
عزیزم لطفا دوستاتونو تگ کنید مطالب کاربردی و مفید رو میخام بگم

دوستی ندارم

🌱☕        شازده‌کوچولو پرسید دوست داشتنو میخوای ببری توگور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟ روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم ؛شازده‌کوچولو گفت مگه میشه؟ روباه گفت:آره همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هرجا دنبالشون میگردم پیداشون نمیکنم :)                                               کاربر ۹۹ و فراموشی رمز ورود🥲       
کجا بفرستم

کجا میشه فرستاد؟ روبیکا پاک کردم شاد میشه؟

🌱☕        شازده‌کوچولو پرسید دوست داشتنو میخوای ببری توگور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟ روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم ؛شازده‌کوچولو گفت مگه میشه؟ روباه گفت:آره همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هرجا دنبالشون میگردم پیداشون نمیکنم :)                                               کاربر ۹۹ و فراموشی رمز ورود🥲       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم ترین نکته اینه ک اینستا موضوع پیج رو بدرستی بشناسه یعنی چی؟یعنی پیج من عاشقانس اونو ب کسایی نشون ...

حالا اینستا موضوع پیج رو چجوری تشخیص میده؟از روی فعالیت خودمون 

و برای اینکه متوجه بشیم موضوع پیج مارو ب درستی تشخیص داده یانه ؟ی پیج فیک بزنیم و با اون پیج اصلی رو سرچ کنیم ولی فالو نکنیم چندروز با پیج فیک ب پیج اصلی سر بزنیملایک کنیم و کامنت بزاریم ولی فالو اصلا،بعداز یک هفته پست های پیج اصلی میاد تو اکسپلور پیج فیک روی پست کلیک کنیم و دونه دونه پست هارو پایین و بالا کنید اگر موضوع پست اصلی با موضوع پستای پایین یکی بود یعنی درست تشخیص داده

منم هستم 

هر پیجی رو فالو نکنیم ،با پیجمون پیج های شخصی فالو نکنیم اگر واجب بود فقط ۱۰نفر(مثلا خاله و بابا و فلان فق۱۰نفر باشن)

اگر پیج زیر ۱۰۰۰فالور داره ما‌میتونیم تا ۱۰۰۰فالو کنیم

izhrw_gh ایدی تلگراممه

ندارم🤕

هر پیجی رو فالو نکنیم ،با پیجمون پیج های شخصی فالو نکنیم اگر واجب بود فقط ۱۰نفر(مثلا خاله و بابا و ف ...

تا ۱۰نفر ازادیم که هرکسی دوس داریم فالو کنیم بعد از این تعدادی ک میتونیم فالو کنیم ب ۲دسته تقسیم میکنیم مثلا من اگه ۲۵۰تا بخام فالو کنم،۱۰نفر کسایی ک خودم دوس دارم،میمونه ۲۴۰تا ک ب ۲دسته تقسیم میکنم ،۱۲۰تا پیج هایی ک موضوعشون با موضوع پیج‌من یکی هس،۱۲۰تا دیگ هم پیج هایی ک مخاطب هدف پیج منو دارن