2777
2789

خدا بهم یه پسر سالم بده 🥲

این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزنن از بانک بگن، 500 میلیون تو قرعه کشی برنده شده، البته فک کنم یا یه تومن هم قلبم تلپ تلپ بزنه  

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
بعد از کلی انتظار خدا  به زودی زود یه نینی سالم و خوشکل بهم بده و ببخشه

عزیز دلم الهی خدای مهربون به زودی بهت نی نی تپلی و خوشگل و سالم بده 🙏🙏😍😍😍

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
عزیز دلم الهی خدای مهربون به زودی بهت نی نی تپلی و خوشگل و سالم بده 🙏🙏😍😍😍

ممنون فدات شم انشالله ...انشالله توهم یه روزی خدا به آرزوت برسونه به زودی مامان یه فسقلی سالم و خوشکل بشی 🤰❤️❤️❤️❤️🤲🤲🤲