2777
2789
عنوان

دلتنگی و کلافگی بعد از قطع رابطه

2156 بازدید | 60 پست

دو ماه با پسری در مجازی در ارتباط بودیم. قصد خودکشی داشت و یه سری سوالات درمورد خدا و دنیا ما فقط در مورد همینا صحبت کردیم. منه احمق فکرکردم ناجی هستم و باید یه نفر رو نجات بدم.. چندین بار بهم گفت که با هیچکس ارتباط نمیگیره،اما با من راحت بود چون به قول خودش گفت مطمئنم قرارنیست از نزدیک بشناسینم. حد و حدودها رعایت شد و منم چون آدمِ رل و دوست دختردوست پسری نیستم اصلا از خودم و روزمرم بهش اطلاعات نمیدادم، نمیخواستم ازنظر عاطفی درگیر بشم یا بخواد دلداریم بده و وابستش بشم. فقط اسم و سن و شهرمو میدونست،همین، اون وویس میفرستاد اما صدامو نشنید چهره همدیگه رو ندیدیم اصلا وارد صمیمت کادو و ابراز علاقه نشدیم.اما به شدت میخواست من رو بشناسه اما من هیچی از خودم بهش نگفتم. خیلی خوب بود، صبور مهربون آروم خوش اخلاق خونسرد صبور صبور مظلوم. پسر مغروری بود ازاینا که نمیزارن هیچ‌چیز و هیچکس رامشون کنه، آخریا خودش گفت بهتره خداحافظی کنیم چونکه من(دختر) دارم باعث میشم غرورش مثل سابق قاطع نباشه. گفت من دارم باعث میشم اون از مسیر همیشگیش که قاطع و مغرور بودنه منحرف کنم. گفت میترسم ارتباط‌مون بیشتر ادامه پیدا کنه و جایی ارتباطمون بی هدف بشه و بخوام قطعش کنم که وابسته شدیم  و دل یه دختر مسئولیت بزرگی داره. اینارو گفت اما آخرشم بهم گفت "من دلم میخواد بشینید سالیان سال بامن حرف بزنید". دو روزه خداحافظی کردیم و من الآن یاد خوبیهاش میفتم وجودم زجر میکشه، دلم براش تنگ میشه. اینکه خداحافظی کرد اما اخرش فهموند که دلش میخواسته با من صحبت کنه این عذایم میده

اینم بگم که : من بهش گفتم من آدمِ ارتباط بی هدف مجازی نیستم. و درمورد چیزهایی که باید صحبت میکردم حرف زدم و ادامه دادن گفتگو برام سخته،بهش گفتم حرف زدن از خودم مساویه با وابستگی بیشتر، درگیری عاطفی و آسیب پذیری. و چنین ارتباط مجازی بی هدفی رو نمیخوام. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من که خودم پسرم اون خاسته که تو بهش بگی که بهش علاقه داری و شک نکن که این نیست اون این حرفو زده و ریسک کرده که تو بهش بگی دوسش داری شککک نکن و اینکه تو بهش بگی دوسش داری یعنی شروع رابطه ی تو با اون حالا دیگه میل خودته میتونی بیخیالش شی که نهایتن چند روز دیگه از یادت میره یا اینکه بری پیویش

چطوری میتونی دلتنگ کسی بشی که نه دیدیش نه میشناسیش؟

بیخیال ادمارو تو واقعیت هم به زور میشه شناخت دیگه مجازی که میشه پشت صدتا چهره و شخصیت قایم شد

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)