سردردشدیددددد مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 742 عنوان باردارا لطفا بیایین 101 بازدید | 12 پست بچهها من دوروزه باید ببخشید ترشح زیاد دارم سفید و کرم مانند،هفتهی ۱۱ هستم میترسم مشکلی باشه خطرناک نیس؟ اخه خیلی میاد جوری که شورتم خیس میشه لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏 کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شدهام ناب حالا حسرتم را بکش🖤 1401/12/20 | 17:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرااااامممم عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 4268 منم داشتم زیاددکترم گفت طبیعیه خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
سردردشدیددددد مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 742 عفونته برو دکتر بهت دارومیده اخه من قبل بارداری عفونت نداشتم چطوری الان گرفتم لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏 کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شدهام ناب حالا حسرتم را بکش🖤
خارسو عضویت: 1400/01/30 تعداد پست: 2824 اگر بو و خارش و سوزش نداری ، زیاد شدن ترشحات توی بارداری طبیعیه
سردردشدیددددد مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 742 اگر بو و خارش و سوزش نداری ، زیاد شدن ترشحات توی بارداری طبیعیه نه اینا را ندارم لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏 کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شدهام ناب حالا حسرتم را بکش🖤
نوستالوژی عضویت: 1396/04/27 تعداد پست: 10705 اخه من قبل بارداری عفونت نداشتم چطوری الان گرفتم من همینطوری بودم بعد از چند روزم خارش شدید گرفتم دکتر بهم پماد داد .گفت خانوما تو بارداری زود زود عفونت میگیرن بدنشون حساس میشه
paribano75 عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 419 سلام منم باردارم تو هفته های مشابه شما همینجوری بودم ،استرس نداشت باش نرمال ...شیاف پروژسترون هم بگو دکترت صلاح دونست بنویسه بخری
سردردشدیددددد مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 742 سلام منم باردارم تو هفته های مشابه شما همینجوری بودم ،استرس نداشت باش نرمال ...شیاف  ... عزیزم شما جنسیت بچت چیه لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏 کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شدهام ناب حالا حسرتم را بکش🖤
سردردشدیددددد مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 742 منم داشتم زیاد دکترم گفت طبیعیه جنسیت نینی چی بود؟ لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏 کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شدهام ناب حالا حسرتم را بکش🖤
آرااااامممم عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 4268 جنسیت نینی چی بود؟ پسر خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش