عقدیم من یارانم هر ماه برای خودمه اما مادر همسرم که سرپرستن هر ماه ی جور میپیچونن ی ماه میگن پول کم دارم ی ماهم میگن از این کارتم قسط ورمیدارن باید توش پول باشه همسرمم میگه از کارت حقوقت سهم منو بده بهشون بر میخوره ک چرا توقع داری یارانتو بگیری بالاخره الان همسرم خودش سرپرست ی خانوادست از این بدتر پس فردام ک بچه دار شیم یارانه اونام ب حساب مادرشوهرم میره نگید مگه چ ارزشی داره بالاخره ادم زورش میاد تهشم ی جور رفتار کنن انگار ن انگار اون حق منو همسرم بوده از طرفیم مثلا سر اربعین چون منو همسرم جدا بودیم و مادرشون ک سرپرست بود نیمده بود ب ما وامش تعلق نگرفت و این چیزارم داره  ی بارم خاستیم جدا کنیم انقد پیغام پسغام فرستادن ک ن یهو قطع میکنن ک همسرم منصرف شد 
اینم بگم مادرشوهرم خودش گاهی کمک میکنن ولی خب خیلی وقتام همسرم برای ایشون ی خریدایی میکننو پولشم نمیگیرن ولی من رو این یارانه خیلی وسواس فکری شدم  و ایشون ی نفر آدم و حقوقش از همسرم بیشتر و محتاج نیستن همسرشون فوت شده و همسرم تک فرزند 
حالا ب نظرتون جدا کنیم یا ن؟ممکن جدا کردنی قطع کنن کلا ترس همسرمم بیشتر از این قطع کردنس که اقدام نمیکنن