2777
2789

عقدیم من یارانم هر ماه برای خودمه اما مادر همسرم که سرپرستن هر ماه ی جور میپیچونن ی ماه میگن پول کم دارم ی ماهم میگن از این کارتم قسط ورمیدارن باید توش پول باشه همسرمم میگه از کارت حقوقت سهم منو بده بهشون بر میخوره ک چرا توقع داری یارانتو بگیری بالاخره الان همسرم خودش سرپرست ی خانوادست از این بدتر پس فردام ک بچه دار شیم یارانه اونام ب حساب مادرشوهرم میره نگید مگه چ ارزشی داره بالاخره ادم زورش میاد تهشم ی جور رفتار کنن انگار ن انگار اون حق منو همسرم بوده از طرفیم مثلا سر اربعین چون منو همسرم جدا بودیم و مادرشون ک سرپرست بود نیمده بود ب ما وامش تعلق نگرفت و این چیزارم داره  ی بارم خاستیم جدا کنیم انقد پیغام پسغام فرستادن ک ن یهو قطع میکنن ک همسرم منصرف شد 

اینم بگم مادرشوهرم خودش گاهی کمک میکنن ولی خب خیلی وقتام همسرم برای ایشون ی خریدایی میکننو پولشم نمیگیرن ولی من رو این یارانه خیلی وسواس فکری شدم  و ایشون ی نفر آدم و حقوقش از همسرم بیشتر و محتاج نیستن همسرشون فوت شده و همسرم تک فرزند 

حالا ب نظرتون جدا کنیم یا ن؟ممکن جدا کردنی قطع کنن کلا ترس همسرمم بیشتر از این قطع کردنس که اقدام نمیکنن

تا یسال و نیم جدا نکرده بودیم

حالا چیه مگه که ادم بشینه بحث کنه سرش

پول ۴ تا چیپسه

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم و دامادمون هیچ کدوم جدا نکردن 

ولی مامانم خیلی حساسه هر ماه مبلغ خواهرمو میریزه به حسابش

کاریم نداره که چقدر پوله کمه یا زیاد میگه هزار تومنم باشه حقشه

شما حالا که انقدر حساس شدی جدا کن قطع نمیکنن 

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
تا یسال و نیم جدا نکرده بودیم حالا چیه مگه که ادم بشینه بحث کنه سرش پول ۴ تا چیپسه

عزیزم من بیشتر به فکر بعد بچه دار شدنم بعدشم هر چقد این حق همسرمه از طرفیم اگه مناسبتی چیزیم دولت ی پولی بخاد واریز کنه ب حساب کس دیگس و خب ی جوریه شما جدا کردید براتون دردسر نداشت؟

عزیزم من بیشتر به فکر بعد بچه دار شدنم بعدشم هر چقد این حق همسرمه از طرفیم اگه مناسبتی چیزیم دولت ی ...

اولا که یکم دل گنده باش

دوما خیر دردسری نداره

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

ما هم عقدیم و همون ماه اول جدا کردیم 

نامزدمم تا یارانه رو میزنن ب حسابش میفرسته واس من 

واسه چندماهی ک نامزدم حقوق نگرفت هم میفرستادش واس من

مبلغ کمیه ولی بازم خوبه خرج نت و شارژ و چیپس و پفکمون میشه😁