2777
2789
عنوان

دعوا با مادر شوهر

3416 بازدید | 20 پست

دعوا  و مشکلاتتون رو با خانواده همسرتون رو ب خودش(همسرتون) میگید؟

وقتی ماد‌رشوهرتون شما رو ناراحت میکنه چه واکنشی نشون میدید؟

من مادرشوهرم پشت تلفن بهم کلی غر زد و همسرم ازش عصبانی شد ولی بهش گفتم چیزی ب مادرش نگه اصلا ب روش نیاره و شوهرمو اروم کردم بجای اینکه بفرستمش بره دعوا کنه باهاش

خودمم فرداش رفتم خونشون باهاش بد رفتار نکردم ب روی خودم نیوردم کلا

نمیدونم سادگی بود یا سیاست

و اینکه به همسرم منتقل کنم یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر حرفی بهت میزنن حتما به همسرت بگو ولی جوری بگو که فک نکنه داری سعی میکنی اونارو بد نشون بدی

اگه هیچی نگی بهش یه جایی ممکنه از کوره در بری و یه جوابی بهشون بدی اون موقع درک کردنت سخت تر میشه

اما اگه شوهرت از قبل بدونه چقدر صبر و تحمل کردی و قبلا چیا گفتن بهت حق میده تو اون شرایط...

هیچیو ب هیشکی نمیگم ،یبار اوایل ازدواج ک خر بودم با شوهرم دعوام شد ب مادرشوهرم گفتم سریع پاشد اومد خونمون انقد خوشحال بود میخندید میگفت خب طلاق بگیرید ،ازاون موقه فهمیدم ک اینا دلسوز من نیستن دشمن منن

هر حرفی بهت میزنن حتما به همسرت بگو ولی جوری بگو که فک نکنه داری سعی میکنی اونارو بد نشون بدی اگه ه ...

مثلاً باهاش درد و دل کن ..خودتو ناراحت نشون بده از این موضوع

اگه چیزیم گفتن خودت جواب بده

دیگ شوهرت متوجه شدن خوب کاری کردی دیگ میدونه کی ادم بد هست

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

نه به همسرت چیزی نگو مثه من ساده نباش سواری بگیره ازت مادر شوهر هر وقت رسید بهت هی حرفاشو درشت تر کنه 

هر وقت چیزی گفت در کمال ادب و احترام جوابش و بده اینجوری نه چیزی تو دلت میمونه خودخوری کنی نه شوهرتو اذیت میکنی 

من خودم جواب میدم البته مودبانه

بعدم مو به مو به همسرم میگم

میگم هم نمیگم منم نگفتما اینو گفتم اینو گفتم

واسه همین همیشه به حرفام اعتماد میکنه چون میدونه گفته و شنیده رو بی کم و کاست بهش میگم

من بدیاشونو تحمل کردم این اواخر گقتم بزار شوهرم بدونه وقتی نیستن چیا میگن 

بهش گفتم همه ناراحتیامو و گفتم و چقد من تو رو دوس دارم ب خاطر تو چقد بهشون احترام گذاشتم بازم رفتم خونشون بازم احترام نگه داشتم همش ب خاطر تو بود الکی چقد تعریف از خودشم کردم گفتم فقط بدون ک اینقد برام مهمی ک به خاطرت چقد خوب رفتار کردم ..شوهرم بیشتر اشکمو دراورد و لج کرد و حرف بارم کرد ..😐

سلام من به همسرم میگم ولی نمیزارم واکنش نشون بده فقط درجریان میزارمش اما اگه پشت سرمن پیش همسرم تاجاییکه بی احترامی نشه دفاع میکنه تا حالا نه خودم نه همسرم به روش نیومدیم راستش خودم عذاب وجدان میگیرم پیرزنه دوست ندارم دلش بشکنه ولی بازبااین وجود انگار اوناییکه جواب پس میدن عزیزترن البته من خودم اینجور عزیزشدنو دوست ندارم😂

هیچ وقت در موردشون با شوهرت حرف نزن. چه خوبی هاشون باشه و چه بدی هاشون. کاملاً خنثی رفتار کن.

از شوهرت پیگیرشون نباش که کی اومده خونشون، کی رفته، چی گفتن، کجا رفتن، چکار کردن، چی خریدن و... 

اينجوری خودتون آرامش دارید و شوهرت هم حساس نمیشه.

اگر هم از دستشون دلخور شدی کاملاً محترمانه ولی جدی و محکم جوابشون را بده. اینجوری آتو دستشون نمیدی و حساب کار هم میاد دستشون. 

من به شدت به این اصولی که گفتم پایبندم و جواب گرفتم. البته منم طول کشید که بفهمم چجوری باید رفتار کنم. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘