2777
2789

موقع کتاب خوندن

وقتی از یه جمله خوشم میاد

میخوام لایک کنم 😂😁 بعد یادم میاد موبایل نیست و کتابه 😂

چند تاتون به این مشکل دچار شدید ؟ 😅😋

پ‌ن : دارم یه رمان میخونم

از جوجو مویز 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لایک من برای کتاب ها خط کشیدن و های‌لایت کردن 

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
من میخاستم رو عکسا زوم کنم دیدم عه کتابه😑

🤣🤣🤣

وای اینم عالی بود 🤣 خیلی عادت کردیم خدایی....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

تازه من میخوام تصویر یا کلمه رو زوم کنم بیارم جلو یادم میاد نمیشه😄

🤣🤣🤣👌

کدوم رمانش؟ نشان گذاریش کن مثلا با هایلایتر،😁

از این کارا میکنم

ولی لایک نمیشه کرد 😂