میخوام لایک کنم 😂😁 بعد یادم میاد موبایل نیست و کتابه 😂
چند تاتون به این مشکل دچار شدید ؟ 😅😋
پن : دارم یه رمان میخونم
از جوجو مویز
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
از این نویسنده دوست نداشتم بخونم، فیلم من پیش از تو رو دیدم البته
دیروز حالم خوب نبود از بی رمانی شروع کردم
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
من انگشتمو از پایین صفحه میکشم بالا وقتی صفحش تموم میشه 🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣👌
اینم عالی بود 🤣
😁😁حالا در آینده لایکم اضافه میکنن به کتابا،😂 نگفتی کدوم کتابش
فکر کن 🤣
یک به علاوه یک
تا اینجاش خوب بوده ولی کلا باهاش حال نمیکنم
نویسنده اش من و یاد فهمیه رحیمی میندازه
نمیدونم چرا 🤣
همه ی جمله هایی که خوشت میادو برای خودت تو یه دفتر بنویس😎
از این کارا زیاد کردم 😂
فکر کن 🤣 یک به علاوه یک تا اینجاش خوب بوده ولی کلا باهاش حال نمیکنم نویسنده اش من و یاد فهمیه رح ...
با حال میشه ،😁من دختری که رهایش کردی و میوه خارجبشو خوندم یک به علاوه یک دارم ولی نخوندم کتابش جالبن در حد سرگرمی دیروز به کتاب ژاپنی خودندم نگذار قهوه آن سرد شود قشنگ بود پیشنهادش میکنم