2777
2789
عنوان

اهل کتابا بیان... چرا نمیشه کتاب رو لایک کرد؟ 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 21 پست
اثار جوجو مویز عالین کدوم کتابشه

جدا ؟

من فردریک بکمن رو بیشتر دوس دارم

یا بقیه شون حتی هاروکی موراکامی...

از این نویسنده دوست نداشتم بخونم، فیلم من پیش از تو رو دیدم البته

دیروز حالم خوب نبود از بی رمانی شروع کردم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

من انگشتمو از پایین صفحه میکشم بالا وقتی صفحش تموم میشه 🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣👌

اینم عالی بود 🤣

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدا ؟ من فردریک بکمن رو بیشتر دوس دارم یا بقیه شون حتی هاروکی موراکامی... از این نویسنده دوست ندا ...

بخون عاشقش میشی

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
😁😁حالا در آینده لایکم اضافه میکنن به کتابا،😂 نگفتی کدوم کتابش

فکر کن 🤣

یک به علاوه یک

تا اینجاش خوب بوده ولی کلا باهاش حال نمیکنم

نویسنده اش من و یاد فهمیه رحیمی میندازه

نمیدونم چرا 🤣

همه ی جمله هایی که خوشت میادو برای خودت تو یه دفتر بنویس😎

از این کارا زیاد کردم 😂 

فکر کن 🤣 یک به علاوه یک تا اینجاش خوب بوده ولی کلا باهاش حال نمیکنم نویسنده اش من و یاد فهمیه رح ...

با حال میشه ،😁من  دختری که رهایش کردی و میوه  خارجبشو خوندم یک به علاوه یک دارم ولی نخوندم کتابش جالبن در حد سرگرمی دیروز به کتاب ژاپنی خودندم نگذار قهوه آن سرد شود قشنگ بود پیشنهادش میکنم