2777
2789

سلام خوشگلا.من ۸ هفتمه جنین تو سونوی قلب سمت چپ رحم من بود و سمت راست عکس سونو گرافی .ضربان قبب۱۶۷.تست زنجیر طلا پسر در میاد .نمک ریختن سرم دست زدم سرم تست جوش شیرین کف نکرد .حالت تهوع صبحگاهی ندارم معمولا ظهر به بعد دارم .از ترشی متنفرم نگاهش میکنم میخام بالا بیارم هوس شیرینی میکنم که اونروز رفتم حاجی بادوم خریدم .احساس میکنم موهام زودتر رشد میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منکه میگم پسره چون علائم بارداری دختر بر عکس ایناست 

آقایون و داداشای نی نی سایتی اگه واسه خودتون احترام قائلید به بنده در خواست دوستی ندید وگرنه ... بوقققققق 🤬🤬

حدسم‌میگه پسره.. چون من اول از ترشی خوشم اومده بود بعد ب همه چی ولی درجا بالا میاوردم 

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

من تو سونواولم‌ طرف راست بود گفتن احتنالاپسره ولی حالا ک رفتم غربالگری گفتن طرف چپ و دختره بیدارشدم دوبارنمک ریختن هر دوبار ب ریشام دس کشیدم البته ریش ندارما ب صورتم کشیدم گفتن ب ریش و سیبیلات دس زدی از ترشحات متنفرم همش شیرینی جات میخورم موهام زود زود رشد میکنه تاحالام۱۳هفته و خورده ایم تهوع و ویارنداشتم علاقمم ب گوشت‌ و کباب‌ خیلی زیادشده‌ و نی نی دختره

مممممم