2777
2789
عنوان

این خونه قشنگه؟

182 بازدید | 12 پست

منظورم اینه وسایلش قشنگه رنگ دکوراسیون و .....؟؟

از دیوار عکسو گرفتم دوستان

من خونه نقلی کوچیک آپارتمانی پیشم بهتر و قشنگتره؟

بنظرتون قشنگه؟

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه ب سلامتی

خونه من نیست🙂

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

غیر میز tv بقیع خوبه 

نقص داشتن شما واقعیت نداره... یه فرضه و ابهام.. شما به اندازه کافی ارزشمند بودید که جهان هستی اجازه داد بیاید روی کره زمین🌱من فرنازم 24 سالمه علاقه مند به رشته روانشناسی هستم، و مدت زیادی هست توی نی نی سایت به کابرا راهنمایی و مشاوره میدم🌱🤍همیشه دوست داشتم به ادما کمک کنم و خدا این مسیر برام باز کرد🫠خوشحالم که میتونم به هموطن خودم هرچند کوچیک کمک کنم🌱🤍🫠روانشناسی هم شغل انبیاست چون یه جور معلمیه و آموزش دادن🌱🫠🤍بابت این خصوصیت خوبم بارهاا شکرت خدا🫠🤍🌱

اره قشنگه مبارک صاحبش

آره شیکه می‌خوام مدل پرده و مبلاش بخرم

غیر میز tv بقیع خوبه 

یه مدل مبل دیگه به خونه میاد👌

بخری یا اجاره؟

عزیزم ما یه واحد آپارتمانی ۱۰۰ متری داریم دوست دارم مثل این خونه باشه⁦☺️⁩

آره شیکه می‌خوام مدل پرده و مبلاش بخرم

اره خوشگله بخر گلم

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

ببخشید دوس دارم توعه بی زبون و بی اعتماد بنفسو خیلیییی فحش بدمممممم چطور میتونی این همه تحقیر رو تحمل کنی

راحت شوهرت با این دخترا چت میکنه ک بهت میگن عقب مونده؟!

شوهرتو قبل این حرفا باید جررر میدادی

چقد ساده ای تو دخترررر

چطور اجازه میدی شوهرت با این دخترا ارتباط داشته باشه

حتا ی چت ساده ممکنه باعث شه شوهرت تو رو با اونا مقایسه کنه و نسبت بهت سرد بشه بعد اونوقت اینا میان تورو پیش شوهرت تحقیر میکنن معلومه اگر دوبار شوهرت طرفداری کنه بار سوم با خودش میگه فلانی راست میگه هااا نکنه زنم واقعا هیچی حالیش نیسسسس

خیلی اعصابمو خورد کردی 

تقصیر تو از اون دخترای بی شخصیت وبی ریشه بیشتره

یا مثل یه شاه راه برو یا جوری راه برو که برات مهم نیست شاه کیه😈🙌🏻