2777
2789

من یه دختر دارم ولی دیگه بچه دار نمیشم وپارسال رفتیم تقاضا دادیم وپرونده تشکیل دادیم ونصف یه خونه باید بزنیم به نام بچه .

صبح زنگ زدن بریم  وکارهای مربوط به بچه رو انجام بدیم .

یه پسرچهار ساله با یه پسر یک ساله انتخاب ما بود از یه طرف دلم واسه یک‌ساله میسوزه کوچوله گناه داره بمونه اونجا واز طرفی اون چهار ساله وقتی رفتیم اونجا گریه میکرد شوهرم بغلش کرد اروم شد وشروع به بازی کرد موندم چکار کنم ؟کمکم کنین اصلا باید وقتی بیاد خونمون چکار کنم ؟

ای وای از این عشق که باز اومده خونه خرابم کنه .دنیا دنیا این خونه خرابی رو دوست دارم خودم دلم میخواد خونه خراب تو باشم .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان سفرم فردا میرسیم خیلی استرس دارم 

الان ی خانومی بهم شماره داد ک توی جایی کسی بچه پنجمشه میخواد رد کنه پول میگیره ولی، میخوای درخواست بده شمارشون بدم، بچه هنوز ب دنیا نیومده

آناناس سابقم..اسمم هستیه، ی نی نی دو ساله دارم، تو اکثر زمینه ها تجربه دارم،چیزی نیاز داشتین صدام کنین🤩.ایدی تلگرامم @fal_varagh4478 

اگه به پسر ۴ ساله نگفتن که مامان و بابای جدید میخواد گیرش بیاد یکساله رو بردارین 

هر چی بچه تر باشه بیشتر احساس میکنین بچه خودتونه و تربیتش میکنین

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻

نمیشه دوتاشونو به فرزندی بگیرید :))؟

عزیزم عادی رفتار کن مثل دخترت باهاشون برخورد کن نذار حس کنن مهمونن اصلا بینشون فرق نذار و توجه بیش از اندازه نکن محبتت رو بین بچه‌هات به اندازه تقسیم کن همین 

الهی ....خدا بهت خیر بده

این بچه ها خلع محبتشون هیچوقت جبران نمیشه چقد مهربونی❤

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

الان ی خانومی بهم شماره داد ک توی جایی کسی بچه پنجمشه میخواد رد کنه پول میگیره ولی، میخوای درخواست ب ...

به نظر من بعدا مسئله میشه

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻