2777
2789
عنوان

اسکرین پیام های همسرم بعد فهمیدن خیانت بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 244432 بازدید | 346 پست
خیلی سخته

گلم  میدونم سخته ولی وقتی ی بار بخشیدیش و حق طلاق گرفتی 

و هنوزم خطایی نکرده ؛ 

پس خودت و اون اذیت نکن . 

و  باهاش خوب باش . 

همه ممکنه خطا کنن . مهم اینه  ک خطا رو تکرار نکنن . پشیمون بان ک هستن 

الانم  شوهرت تمام حواسش ب توهه؛اگه نبود اینجوری پیام نمیداد . 

فردا برو بغلش و  ب حاشیه نکش رابطتون

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

نه عزیزم نمی‌دونم چندسالته چقدر بالا و پایین زندگی رو دیدی ولی طلاق برا این موردا نیست کلا آدم که بو ...

۲۴ سالمه و مجردم.

خب عزیزم اگه جریان برعکس بود و زن خیانت می‌کرد همون بار اول با لگد طلاقش میداد . کلا نظر من اینه مردی که خیانت کنه نباید بهش فرصت داد چون دوباره تکرار میکنه حالا ایشون ۲ بار فرصت داده اگه بازم خیانت کنه یا طلاق بگیره یا هم اصلا براش اهمیتی نداشته باشه زندگیشو کنه

نامه ای به ادم های سمی زندگیم:نبودنت؛آرامشی دارد که مپرس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونجای حرفتون که گفتیم همه مردا همینن به من ثابت شده ولی طرز رفتار صحیح چیه واقعا؟ چیکار باید کرد ...

طرز رفتار صحیح یکی دوتا نیست باید سواد رابطه رو یاد بگیریم که خداروشکر الان تو همه پیج های روانشناسی هست

ادم خیانتکار درست نمیشه عزیزم درست نمیشه عزیز من درست نمیشه

انسان خطا میکنه ؛خود استارتر میگن از وقتی حق طلاق گرفته همسرش ،خطا نکرده 

لطفا . لطفا . لطفا 

چون گناهه اون طرف با گناهه ما فرق داره با انگشت اتهام حرف نزنی م. 

خدا میبخشه و امید داره بندش درست میشه ؛ما کی هستیم ک نا امید کنیم؟

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

طرز رفتار صحیح یکی دوتا نیست باید سواد رابطه رو یاد بگیریم که خداروشکر الان تو همه پیج های روانشناسی ...

آدمی که ذاتش کثیفه و تنوع طلبه

هرچی بهش خوبی کنی فایده نداره

بنظرم اول به ذات و اصالت بستگی داره بعد به اخلاق طرف مقابل

۲۴ سالمه و مجردم. خب عزیزم اگه جریان برعکس بود و زن خیانت می‌کرد همون بار اول با لگد طلاقش میداد . ...

همه مردا اینجوری نیستن من به شخصه می‌دونم اگه بلا به دور خیانت کنم شوهرم طلاقم نمیده ولی می‌شکنه 

شما هم سن خوبی برا سواد رابطه داری از الان مطالعه کن

ممنون ازتون چقدر با حرفاتون حالم خوب شد 

الهی شکر 

از خدا میخوام . دلترو کنار همسرت آروم کنه 

و قسمتت باشه زودتر ازدواج کنید .... 

خیلی از این شک ها مال دوری از هم هست